Schumacher Uyandırma Çabalarına Tepki Vermiyor

yazar:

kategori: ,

NOT: Birazdan okuyacağınız haber TRF1’in okuyucularını bilgilendirmekten daha farklı bir amaç gütmeden hazırlanmıştır. İddiaların aksine, amaç rant elde etmek olsaydı az önce hazırlanmış Pizzonia haberi çok rahat es geçilebilirdi. Evet, haber resmi kaynaklardan gelmiyor, ancak Formula 1 takipçilerini ilgilendirdiğini düşündüğümüz için paylaşmak zorunda hissediyoruz.

İki hafta önce doktorlar Michael Schumacher’i uyandırma sürecini başlatmıştı, ancak Formula 1 efsanesi hala komada bulunuyor.

Bild-Zeitung’un haberine göre dünya şampiyonu anestezi azaldıkça bazı reflekslerde bulunuyor, ancak halen yeterli tepkiyi vermiyor.

Bununla birlikte Bild Schumacher’in eşi Corinna’nın doktorların tavsiyesi ile her gün yatağın başında Schumacher ile konuştuğunu belirtti.

Aynı rapora göre Formula 1’den emekli olduğunu açıklayan Ross Brawn da hastaneye çalışan kapısından gizlice girerek bir ziyarette bulunmuş.

Fransız müfettişlerin kayak kazasını inceledikleri ve bulduklarını paylaşmak üzere oldukları iddia edilirken Bild’e göre ‘yasal kaynaklar’ dosyayı normal şekilde kapatacaklar.

 


Yorumlar

“Schumacher Uyandırma Çabalarına Tepki Vermiyor” için 7 yanıt

  1. Twitter’da bu nota konu olan mevzuya denk geldim. Hadi sen ben desek yorumcuyuz, duygusal davranırız vs. Kalburüstü sayılabilecek adamlar cak cak ettiler. Kendileri çarşaf çarşaf dedikodu paylaşıyorlar ama…

  2. mantığım bir zaman sonra fişini çekerler diyor…
    duygularım bu kadar çok seveni var bir hak daha versen Rabbim diyor…

    Allah hepimizi böyle görünmez kazalardan belalardan muhafaza etsin…

  3. Simply The Best avatarı
    Simply The Best

    Lanet olsun eli kolu bağlı olmak ve hiçbir şey yapamamak çok kötü! Ortada suçlanılacak, küfür edilecek… birileri de yok 🙁

  4. notu okudumda ne kadar cahil var. adamlar uğraşıyor yazıyor her gün en az 5 haber siz bunları söylüyorsunuz yılalrdır bedavaya hizmet alırken iyi ama milletimiz ille bir kusur arıyor yazık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir