Renault, İlk Günün Ardından İyimser

yazar:

kategori:

Bu testlere, kendini yeni 2008 ECU sistemine alıştırmak isteyen Heikki Kovalainen katılıyor. Seansın amacı oldukça açık: Renaulkt takımının yeni sezonuna hazırlık. Özellikle de elektronik alanda. Takımlar buhafta, çekiş kontrol ve diğer yardımların olmadığı yeni ECU ile çalışmalar yapıyor.

Kovalainen: "Bugün sürüşe geri döndüğüm için mutluyuım. Brezilya’dan beri bir çok haftadır piste çıkmamıştım. Bu yüzden bu sabah oldukça sabırsızdım. Bugünkü durum, herhangi bir yardım olmadan sürüş yapmanın gerçekten harika olduğunu söylemek zorundayım. Sürüşünüze,tekrar hızlanmanıza, lastik aşınmanıza dikkat etmelisiniz ve diresyiona geçmek eğlenceli. İlk günümüzde iyi bir iş çıkardık. Ayarlardaki değişikliklere araç iyi tepki verdi ve şimdi ile Perşembe arasında, çok ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyorum"

Baş Test Mühendisi Christian Silk: "Gün içi geçti. İlerleme kaydettik ve piste geri dönmekten herkesin mutlu olduğunu düşünüyorum. Mümkün olan en iyi şartlarda gelecek yıla hazırlanmak için elimizden geleni yapacağız ve ilk günümüz çok ümit vericiydi. Yarın ve Perşembe günü de aynı çizgide devam edeceğiz ve daha fazla ilerleme kaydedeceğimizi umut ediyorum"


Yorumlar

  1. ya cok merak ediyorum…fernando su an ne yapıyo acaba.yani takımsızz kalmaz insalla:S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir