Brawn, Valencia için İyi Hazırlandıklarını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Honda takımı Valencia’da yapılacak olan yarışa hazırlanmak için çeşitli kaynaklardan yararlanıyor. Haziran ayının sonunda yeni pistte yapılan F3 yarışında elde edilen veriler, Catalunya pistinde RA108 ile karşılaştırıldı.

Bu veriler, vites oranları ve downforce seviyesini tayin etmek için pist simülatörü ile birlikte kullanıldı. Sonuçlar, pistin Hockenheim ile benzerlik gösterdiğini söylüyor.

Brawn, "Valencia, geçici bir yarış pisti. Bununla birlikte hızlı olmasıyla aslında kalıcı bir cadde pisti. Ama Monaco’da alıştığımız gibi bir cadde pisti değil. Burada spor araçlarıyla ve İspanyol F3 serisinde yarışlar yapıldı. Bu yarışlarden elde ettiğimiz veriler bize yarış haftasonu için yararlı olacak."

Yarışın rüzgarlı geçeceğini söyleyen Brawn, bu nedenle America Cup yarışlarının burada düzenlendiğini söylüyor.

"Böyle koşullarda aracın dengesinin çok iyi ayarlanması lazım. Valencia haftasonu takımlar için harika bir mühendislik mücadelesi olacak ve biz bunun için sabırsızlanıyoruz."


Yorumlar

  1. Kuvvetli rüzgarı yandan yemezse bir şey olacağını sanmam.

  2. kaan kaanhan avatarı

    rüzgarlı geçecekmiş motor kapağı geniş olanlar olumsuz etkilenir.

  3. Bizde sabırsızlanıyoruz.Gerçekten piste hazır gelen ve güçlü takım kimmiş görücez .("Benim" favorim McLaren. Süprizler Bmw ve Toyota )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir