Sutil, Hamilton ile Takım Arkadaşı Olmak İstiyor

yazar:

kategori:

Mclaren Mercedes’te gelecek sene için bir koltuk boş ve bu koltuk için aday isimler içerisinde Nico Rosberg, Heikki Kovalainen ve Adrian Sutil gibi pilotlar var.

Alman Nico Rosberg’in Williams ile anlaşması devam ediyor ve Williams onu bırakmamakta ısrarcı. Heikki Kovalainen’de bu isimler arasında ancak Adrian Sutil The Daily Telegraph’a yaptığı açıklamada F3’te takım arkadaşı olan Lewis Hamilton ile gelecekte tekrar beraber çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Ancak Rosberg ve Kovalainen gibi Sutil’in de gelecek sene takımı (Force India) ile anlaşması devam ediyor.

Sutil "Tekrar Lewis ile sürmekten mutluluk duyarım. Belki ilerde bir gün olur. Ancak gelecek sene olsa daha iyi olabilir." dedi.

Ancak Sutil gelecek sene garanti koltuğu için şanslı olduğunu düşünüyor çünkü Giancarlo Fisichella, Ralf Schumacger ve Vitantonio Liuzzi gibi daha deneyimli isimler 2008 için koltuk bulmakta zorlanıyor.

Sutil geçtiğimiz sezon Formula 1’e giriş yaptı ve Spyker ile göstermiş olduğu performans ile bir çok takımın ilgisini üzerine çekmeyi başardı.

Sutil "Bu takımla hoş bir sezon geçirdim ve birçok pilotun koltuk aradığı gelecek senede anlaşmam olduğu için mutluyum. " dedi.


Yorumlar

  1. tabiki ilk tercihim nico…olmazsa sutil olabilir, çünkü atak yapan bi pilot.genç. crash inde dediği gibi flaş bi pilot olabilir.

  2. lewisle takım arkadası olmayı acıkcası ben de cok istiyorum sevgili sutil:))saka bir yana ne yapacagı belli olmaz;bakarsınız o da lewis gibi cıkar 2 muhtesem pilotuymuz olur..olur mu olur..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir