Valencia Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg: "Ara boyunca rahatlamak için bir kaç hafta boyunca Alplerde tatilimi geçirdim. Ailemle ve arkadaşlarımla da zaman geçirdim ama zamanımın büyük bölümü antremanlarda geçti. Valencia uzun zamandır merakla beklediğim bir yarış ve yeni bir cadde pisti. Okuduğum ve bildiğim kadarıyla pist harika ve güzel bir yarış bizi bekliyor."

"Atmosfer kesinlikle harika olacaktır çünkü İspanyol fanlar Formula 1’e bağlılar. Valencia pistinin aracımıza uyucağını düşünüyorum ve umuyorum ki iyi bir yarış geçirip güzel sonuçlarla İspanya’dan ayrılacağız."

Kazuki Nakajima: "Valencia’da iyi bir yarış bekliyorum. Pist iyi görünüyor ve yarışmak zevkli olacak. Monaco ve Canada gibi pistlerde aracımız iyi gidiyor ve umuyorum ki bu pistte de iyi bir performans sergileyeceğiz.

"Piste alışmak fazla uzun sürmeyecektir,ve ilk kez geri kalan pilotlarda benim gibi yeni bir pisti öğrenicekler.Güzel bir iki hafta geçirdim,arada Japonya’ya gittim ailem ve arkadaşlarımla birlikte zaman geçirdim,ve şimdi sezonun geri kalan yarışlarını heyecanla bekliyorum."

Sam Michael, Teknik Müdür: "Valencia cadde pisti takvime yeni eklendi. pilotlar için mühendisler için bazı ilginç bölümleri ile birlikte harika bir piste benziyor. Bir tur içindeki 25 viraj, pilotların konsantrasyonlarını korumalarını zorlaştıracak ve özelilkle sıralamalarda etki edecek. Çünkü bu pist pilotlar için çok yeni. Garajdan ilk çıkıldığında tolzu olacak ve cuma gününü sorunsuz geçmek yarış için büyük önem taşıyacak. Araçlar Valencia’da normalden daha alşak arka kanatlar kullanacaklar."

"Bridgestone, buraya cadde pistlerine uyan yumuşak ve süper yumuşak lastik bileşenlerini geritiriyor. Takımlar muktemelen bir ya da iki pit stop stratejisini kullanacaklar. Biz stratejimizi pistte biraz fazla veri tıpladıktan sonra cuma akşamı belirleyeceğiz."


Yorumlar

  1. her grand prix öncesi rosberg in yorumu aynı aracımız piste uyuyor!! f1 aşıgı sir frank in takımı keşke daha yukarlarda olsa

  2. "Valencia pistinin aracımıza uyucağını düşünüyorum"nico bunu her yarıs öncesi söylemekten bıkmadı ama bi türlü araç piste uyum sağlamıyor her gp öncesi bunu duymaktan bıktık:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir