Valencia Öncesi Bridgestone

yazar:

kategori:

Hirohide Hamashima – Bridgestone motorsporları lastik geliştirme direktörü: " Valencia cadde pisti yeni bir pist ve buda tüm takımlar için yeni bir mücadele anlamına geliyor.Pist yüzeyini araştırdık ve bunun sonucunda buraya en yumuşak olan lastikleri yani süper yumuşak ve yumuşak lastikleri getirmekte karar kıldık."

"Pist bir çok viraja sahip,ayrıca tur boyunca yüksek süratlere de ulaşılıyor. Diğer sokak pistleri gibi tutuş seviyesinin hafta boyunca gelişiceğini bekliyoruz. Valencia’da ağustos ayı olması nedeniyle oldukça yüksek sıcaklık görüceğimizi tahmin ediyoruz,bu yüzden takımlar lastik yönetimini ve seçimlerini iyi yapmalılar. Daha önce yarışmadığımız bir pist olduğu için herkes yeni şeyler öğrenicek ve yarış günü stratejik kararları ilginç olucaktır."

" 1997’de Formula 1’e ilk adım attığımızda Formula 1 araçlarıyla tüm pistler bizim için yeniydi. Bu yeni pistle beraber toplamda 200. yarışımızı kutluyor olacağız. Valencia şehiri testler için çok zaman harcadığımız bir şehir, cadde pistinde yarışmak bizim için özel olacak."


Yorumlar

  1. ya bıraksınlar bu ısı adam lastık patlatmamak ıcın 3 pıt stop yapıcak (hamilton)sonra sampıyonluk ıcın yarısacak bence lastıge gore arac yapımı bırakılsın araca gore lastık yapılsın ama brıdgestoneyle bu ıs zor seneye slıcklerıde gorcez hamılton acaba o zamn kac pıtstop yapıcak stepne tasır belkı aracta:))))

  2. hami acaba son pit ini 3 tur kala mı yapacak süper yumuşak lastikler için

  3. Macaristanda da soft ve süper soft vardı..

  4. samet demirel avatarı

    bu sıcakta vallahi çok yanlış lastikleri tercih etmişler macar da ham lastiği patlattı burda da patlatabilir hem orda orta yumuşak lastikleri patlatmıştı burada soft ve süper soft lar var

  5. Sanki fazla yumusak olacak lastikler, sizce?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir