Ecclestone, Temyiz Davası Sonucunda Emekli Olabilir

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Raikkonen’in şampiyonluğunun temyiz mahkemesi sonucunda alınıp Hamilton’a verilmesi durumunda emekli olacağını söyledi.

McLaren, geçen ayki Brezilya yarışı sonrasında BMW Sauber ve Williams araçlarının yakıtlarından alınan örneğin yönetmeliklere aykırı olmasına rağmen cezalandırılmamasına itirazda bulunmuştu.

Londra’daki FIA Temyiz Mahkemesi sonucunda tartışmalı araçların ihraç edilip sıralamada Hamilton’un ön sıralara yükselmesi durumunda, İngiliz pilot şampiyonluğu kazanacak puanların sahibi olacak.

Hamilton daha önceden yaptığı açıklamada şampiyonluğu pist dışında kazanmak istemediğini söylemişti ve Ecclestone, 1972’de Brabham takımını getirmesinin ardından 35 yıl sonra, böyle bir senaryonun kendisini emekliliğe zorlayağını ifade etti.

The Guardian’a konuşan Ecclestone: "Eğer bunun Formula 1 için en iyi şey olduğunu düşünen varsa, emekliliğimi ciddi bir şekilde düşüneceğim"


Yorumlar

  1. olmaz sa üzerinize benzin dökün, elinize bi çakmak alın, şampiyonluk hamiltona verilirse kendimi yakarım deyin…ya da Fİ* binasının çatısına çıkın…oooofff offfff BU HAKEMLERLE BU LİG BİTMEZ

  2. barnie politika adamı, hamilton'* 3-5 laf ederek ferrarikimi gibi arkadaşların onun samimi olduğunu düşünmesini sağlayabilir ama bir McLaren taraftarını asla kandıramaz biz F1 katili Max Mosley'in de kendisini mısırlı firavun zannedip paraları mezarına saklayacak olan Barnie'nin de neyin peşinde olduğunu biliyoruz. Barnie'nin hamilton'cu olmasını bırakın pilot Lewis bile bunu umursamaz.

  3. ferrarikimi arkadaşım hamiltoncu olan barniee boyle bir *çıkmala yapma gereksinimi duyarmı güldürmeyin bizi allah *şkına :):)

  4. FerrariKimi avatarı

    birincisi ecclestone un hamiltoncu olduğunu herkes biliyor.İkincisi ise ortadaki potansiyel suçlalar (kubica heidfeld rosberg) gerçekten suçlularsa ceza almalılar.Ama alınan ceza hamiltonun yerini deiştirmemeli ; Mosley "O araçları diskalifiye etseler bile Hamilton'un yerini değiştiremezler. " dedi. sanırım yeterli olmuştur

  5. Bunların alayı ahlaksız.Böyle bi konumda olan şahıs,mahkemeden önce konuşması,kararı etkilemeyecekmi.Yakışıyormu bay Ecclestone.Mahkemeden sora konuşsana.Onun içi tezimiz dorudur.Fia=ferrari.Gelelim yakıt meselesine.Eğer ortdada bi suç varsa cezasını almamalımı.Mahvettiniz F1 i.Defolun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir