Fisichella, Güvenlik Aracı Kısmetini Bekliyor

yazar:

kategori:

Force India’dan Giancarlo Fisichella, ilk puanını Valencia’daki cadde pistinde güvenlik aracı periyodu sayesinde almayı umuyor.

Kariyerinin en uzun puansız dönemi, son 13 yarışında puan alamayan İtalyan pilot, takımının yeni vites kutusunu ilk defa kullanmasına rağmen bu sistemin kendilerini gridin gerisinden kurtarmayacağına inanıyor.

Fisichella: "Açıkçası eğer normal bir yarış olursa puan almak imkânsız olacak. Ama eğer iyi bir stratejimiz ve biraz da şansımız olursa, iyi iş çıkarabiliriz. Asla bilemezsiniz. Yarışın sonuna kadar gitmek ve elde edebileceğimiz en iyi sonuca ulaşmak önemli.

"Kesintisiz vites kutusuna güveniyorum. Dayanıkılık açısından bir başka adım attık. Ama 0,2 – 0,3 saniye daha iyi olsa da yeterli değil"

Fisichella ayrıca, cadde pistinde sürüş yapmalarına rağmen araçlarına tempo katmak için pilotların elinde küçük bir potansiyel olduğuna inanıyor.

Fisichella: "Burası bir cadde pisti ama gerçekten zor olanı değil. Oldukça geniş, Avustralya gibi ve öğrenmesi zor. Ama diğerlerinden çok daha hızlı olma ihtimalinin bulunduğunu düşünmüyorum"

"Pilotların yapacağı özel herhangi bir şey yok, normal bir pistte olduğu gibi."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir