Vettel: “Yeni Sorunlarla Tanıştık”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Red Bull’un Bahreyn testlerinin ilk gününde yaşadığı sorunların Jerez’de yaşadıklarından farklı olduğunu söyledi.

Son 4 senenin şampiyonu Vettel bugün piste oldukça geç çıktı ve fren sorunuyla spin atıp çalışmalara son verene kadar ancak 14 tur atabildi.

Vettel “Jerez’deki sorunları çözdük. Sıcaklık sorunlarımız vardı ve bugün onu çözmüş olduğumuzu gördük. Bir kaç tur atabildik.”

“Çok sık bir şekilde bir sorunu çözdüğümüzde sonra yenisi çıkıyor bu yüzden Red Bull Racing’in dayanıklılık, sıcaklık gibi aracın genelinde bir şeyler yapması gerekiyor. Ve Renault’nun yapması gerektiği bazı şeyler de var.”

“İkisini ayırmak adil olmaz, biz bir takımız ve birlikte çok başarılı olduk.”

“Umduğumuz gibi bir başlangıç olmadı ancak yine de zamanımız ve sorunları çözebileceğini umduğumuz zeki mühendislerimiz var.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Yeni Sorunlarla Tanıştık”” için 8 yanıt

  1. Kadrosu iyi olan bir takım. Elinde yeterince malzeme var, motor için bir şey söyleyemeyeceğim ama diğer konuların rahatlıkla üstesinden gelecekler.

  2. Kesin ağlamıştır garajda.

    1. Adam gerçekten hırslı ve çalışkan, ayrıca çocuksu ve duygusal. Bu sebeplerden dolayı ağlaması bence gayet normal.

      1. Amenna ve de sadakna; buna lafımız yok. Zaten bu kadar kazanıp da doyuma ulaşamayan bir Senna’yı bir Schumacher’i bir de Vettel’i biliriz. Bu konuda da kendisi eli öpülesi bir pilottur.

  3. Jerez testlerindeki sorunları çözdüklerini söylüyor da ben yine karoserde saçmasapan soğutma delikleri gördüm.Bu mu çözülmüş sorunlar ?

  4. Haydaaaaaaaa

  5. Öncelikle Renault’un Jerez testlerinde yaşanan sorunların çözülmesinden dolayı mutluyum. Biraz önce Jerez de kullanılan RB10 ile bura da kullanılan RB10 arasında hiçbir farklılık yok derinin altında ne gibi değişiklikler var bunu bilmek çok zor. Yarın RB10 da bir dizi değişikler bekliyorum ve böylece fazla tur atabiliriz.

    Vettel’e katılmamak elde değil birlikte birçok başarıya imza atıldı ayırt etmek adil değil ama sorunların ilk çıktığında tek suçluyu Renault olarak görmeleri etik değildi benim için gerçi açıklamayı yapan Marko idi şaşırmadım. Herkesin kendine göre sorunu var ve bu testlerin amacıda bu sorunların giderilmesi. Bundan sonra neler olacak hep birlikte göreceğiz.

  6. thechosenone avatarı

    geçmiş olsun, bu testlerde de bir cacık olmaz RB den büyük ihtimalle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir