Superlig Formula: Gommendy, Porto Adına Yarışacak

Porto FC, Superlig Formula takımı için eski Macau Grand Prix galibi Tristan Gommendy ile anlaştı.

2002 Macau’da kazanan, ayrıca World Series by Renault ve Champ Car’da yarışan Fransız pilot, gelecek hafta sonu Donington’da başlayacak olan sezonda Potekiz takımı için yarışacağı açıklandı.

Gommendy, Vallelunga’da testin ardından 750 beygir V12 araçtan cesaretlenmiş ve Donington’da Perşembe günü Porto aracını tekrar kullanacak.

Gommendry: "Rekabet etmek için gerçekten dört gözle bekliyorum, özellikle de Vallelunga’da aracı denedikten sonra. Chmap Car’da yüksek beygir güçlü araçlarla mücadele etmekten gerçekten keyif almıştım ve Superlig aracı biraz daha hızlı olmalı ve bu da çok daha iyi görünüyor."

"Tekrar Avrupa’da rekabet etmek harika. Ailemin ve arkadaşlarımın gelip Porto FC’yi desteklemelerini dört gözle bekliyorum."

Kulüp Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa: "Tristan’ı FC Porto ailesinde görmekten memnuniyet duyduk ve bütün taraftarlarımız, onu aracın içinde görmek için sabırsızlıkla bekliyor"

"Taraftarlarımız, Superlig konseptini çok destekliyor ve direksiyona, yetenekli ve tecrübeli bir pilotu geçirmek bizim için çok önemliydi"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir