Massa, Williams Görüşmelerini Menajerinden Bile Saklamış

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Ferrari ile devam etmeyeceğinin anlaşılmasından sonra Williams ile yaptığı görüşmeleri menajeri Nicholas Todt’dan bile sakladığını söyledi.

Ferrari’de koltuk bulamayan Massa Williams ile bağlantıya geçtiğinde, takım ona bu görüşmeleri menajeri Todt’a söylememesini istemiş. Bunun sebebi ise Todt’un aynı zamanda Williams’ın eski sürücüsü Pastor Maldonado’nun da menajeri olması.

Massa “Williams direkt benimle konuşmayı tercih etti çünkü Nicholas zaten devam etmek istemeyen Maldonado’nun ayrılığıyla ilgileniyordu.”

“Japonya yarışından itibaren takımla görüşmeye başladım ve çok hızlı bir şekilde anlaşmaya vardık. Her şey Pastor’un ayrılığına bağlıydı. Ardından her şey resmiyete döküldü.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Williams Görüşmelerini Menajerinden Bile Saklamış” için 2 yanıt

  1. Uğur Serhan GAZİOĞLU avatarı
    Uğur Serhan GAZİOĞLU

    Gridde de 22 Pilot var, her birinin farklı karakteri ve yeteneği var. İstemediği pilot şampiyon olunca neden bu kadar tepkili ve hırçın oluyorsunuz? Şumi zamanında Ferrarinin domine ettiği yıllarda ona Kamyon şoförü demek ayıp olmazmıydı. Arkadaşlar bu pilotlar saygıyı hak eden pilotlar. Maldonado’yu örnek vermek isterim. İstikrar ve doğru araç sorunu var. İnsanlar Paralı pilot demeye başladı. Ama potansiyel var doğru araç ile istikrar elde ederse Şampiyon olabilir. Romen de aynı şekilde. Lütfen hepsi ayrı ayrı iyi pilot. Keyfini çıkarın.

  2. Tam da daha önce karşılaştıramadığımız pilotları beraber izleyeceğiz diyorduk, şimdi motorlar sürüşe çok müdahale edecek ve konuşan pilotaj olmayacak. Kim ne derse desin. Araçta limit varsa pilot sadece otobüs söförüdür, yarışçı değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir