Avrupa GP – Antrenmanlar Sonrası BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica – 8. : " İlk antreman seansında pisti öğrenmeye konsantre olduk. Sabah pist yüzeyi hala kirliydi, bu yüzden pistteki tutunmanın artmasına kadar beklememiz gerekti. İkinci antreman seansında şartlar daha iyidi, buna rağmen pist hala biraz kaygandı ve ana odak noktamız lastiklerin değerlendirilmesi ve temel set-up çalışması oldu. Bununla birlikte pist koşulları her otuz dakikada değişkenlik gösterdi. Bu nedenle yarın için tahmin yapmak biraz zorlaştı. Artık şu anda verileri analiz etmemiz gerekiyor."

Nick Heidfeld – 18. : " Ortaya koymuş oldukları tasarımla yeni Valencia cadde pistinden gerçekten hoşlandım. Elbette başlangıçta pist yüzeyi oldukça kirliydi fakat açıkça herkes için aynı şartlar geçerliydi. Herhangi bir teknik sorun aşamadık ve planladığım lastik bileşenlerini test etme imkanı buldum. Henüz elde ettiğimiz tur zamanlarından memnun değilim, bu yüzden verilere bakacağız ve nasıl geliştirebileceğimizi anlamaya çalışacağız."

Willy Rampf, Teknik Yönetici: " Yeni bir pist olmasına ve araç set-upları elimizde olmamasına rağmen sürpriz olmadı. Pist bizim beklediğimiz gibiydi ve iyi hazırlanmıştık. Alışalagelmiş düzende cuma ünü lastik karşılaştırması ve yarış için hazırlandık. Herhangi teknik bir problem yaşamadan programımızı tamamlamayı başardık. Çünkü bu yeni pist ile ilgili olarak daha önceden başvuravileceğimiz bilgilere sahip değiliz ve şu anda verileri anaz etmemiz gerekiyor. Sektör zamanlarını karşılaştırmada biraz daha dikkatli bir şekilde zaman harcayacağız bu yüzden haftasonunun geri kalan kısmı için doğru set-up değişikliklerini yapabileceğiz."


Yorumlar

  1. forza BMW değil "Hurra BMW!" yada Heil BMW! 😀 o italyanca 😀

  2. Sana güveniyorum kubi. Forza BMW.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir