Avrupa GP – Antrenmanlar Sonrası Mclaren Mercedes

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton – 5.: Pistin kirliliğine bakarsak sabah ayarlar bakımından umut verici başlangıç yaptık. Çok fazla değiştirmeden her tur biraz daha hızlanabildik ve öğleden sonraya iyi bir temel oluşturduk. 2. bölümde ayarlarımız tam yerinde oldu ancak hafif trafik yüzünden son setup değişikliklerimizi kararlaştıramadık. Yine de oldukça iyi durumdayız ve yarın için sabırsızlanıyorum.

Heikki Kovalainen – 6.: Ön bölümde hemen iyi bir denge buldum ve ilk bölümde yavaş yavaş arka bölümle ilgilendim. Sabah pist çok kirliydi ve büyük değişiklik yapmak anlamsızdı. Öğleden sonra bazu değişiklikler yaptık ve bunlar işe yaradılar. Seans sonuna kadar araç iyi çalışıyordu ve denge gerçekten iyiydi. Bugünkü gelişme oldukça cesaretlendirici.

Ron Dennis: Yeni bir piste geldiğinizde her zaman ilginç bir mücadele olur ve bugün Valensiya’da farklı değildi. İki verimli seans geçirdik ve uygun yakıt yükleri ile lastik seçimi üzerinde yoğunlaştık. Lewis ve Heikki hatasız performans gösterdiler ve bu akşam çalışmamız için bir çok değerli veri topladılar.


Yorumlar

  1. hadi bakalım zorlu bir hafta bizi bekliyor umarım alırız bu yarışı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir