Avrupa GP – Antremanlar Sonrası Ferrari

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen – 1. : " Bu pistte sürüşü sevdim: bildiğim diğer cadde pistlerinden farklı. Dün pistte yürürken eğlenceli olacağını düşünmüştüm ve bugün dünkü etkilenmem izlenimlerim doğrulandı. Bazı çok hızlı bölümler var ve belki de Kuzey Amerika pistleri gibi hemen hemen her yerde bir çok boşluk var. Bugün hafta sonumuz iyi şekilde başladı ancak açıkçası rakiplerimize göre nerede olduğumuzu söylemek için çok erken. Geçiş mi? Her zaman olduğu gibi zor olacak: Ben sıralamalarda en iyi pozisyonu alarak buna ihtiyaç duymamayı umut ediyorum. Bugün bulduğumuz setup kötü değildi ancak gelişim için hala yerimiz var."

Felipe Massa – 4. : " İki keyifli seanstı ve pilotlar turlar attıkça tur zamanları gelişti ve pilotların güveni arttı. Pist yüzeyi hala çok kirli ve bir çok zamana mal olacak hatalar yapmak çok kolay. İyi bir tur zamanı için mükemmel iş çıkarmanız gerekiyor. Bugün iyi bir setup temeli bulmak önemliydi ve bunu yapmayı başardık."

Stefano Domenicali, Takım Başkanı : " İyi bir gündü. İyi çalıştık ve haftasonuna mümkün olduğunca kendimizi iyi hazırlayabileceğimiz oldukça fazla veri elde ettik. Bilinmeyen bir cuma gününde ne görebileceğimiz konusunda şunu söyleyebilirim ki rekabetçiyiz. Hedefimize ulaşabileceğimiz kadar rekabetçi olup olamayacağımızı yarın öğleden sonra sıralama turlarının başlamasıyla öğreneceğiz."

Luca Baldisserri, Şef Mühendis : " Genel olarak baklıldığında Valencia haftasonuna iyi bir başlangıç yaptık. Doğru adımı atmak çok önemliydi ve biz bunu yaptık. F2008’in setup’ın ana hatlarını hazırladık ve doğru ayarları tutturduğumuz görünüyor, bunun anlamı sabah seansından bu yana doğru yolda olduğumuzu ve geliştiğimizi gösteriyor. Her iki pilotumuz da aracın kullanılabilirliği konusunda oldukça mutlu. Artık en iyi performansı yakalamak için nasıl daha ileri bir adım atacağımız konusunda sonuç çıkarmamız için topladığımız bütün verileri analiz etmemiz gerekiyor. Bugün pist önceden tahmin edildiği gibi çok kirliydi bununla birlikte Bridgestone lastikleri performansları arasında çok büyük farklılıklar göstermedi."


Yorumlar

  1. kimide çok istekli.yanı son dakıkada yıne birisi şapkadan tavşan cıkarmaz ise alabilir ferrari.yinede mclaren her zaman için en büyük tehdit.antremanda yeteri kadar gösterememiş olabilirler kendilerini.pisti tanımak için bu antremanlar epey onemli.cok ufak farklar vardı ilk3-4sıra arasında

  2. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    ferrarinin burayı alması lazım artık ve alacak gibide görünüyo.Ben Massadan bekliyorum.Çok iyi geri dönüşleri var.Malezya sonrası Bahreyn gibi bi durum olabilir..

  3. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    Burası Valencia burdan çıkış yok 🙂 Bastırın durmadan bu taraftar sizinle herzaman FeRRaRi ye rahat yok KİMİ ŞAMPİYON olmadan :). Saygılar..

  4. samet demirel avatarı

    haydi aslanlarım çıkın saldırın 🙂

  5. go kimi go massa….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir