Alonso, Honda İle Görüştüğü Haberlerini Yalanlıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso dün yaptığı açıklamada gelecekte Honda ile birlikte olmak için görüşmeler yaptığı yönünde olan haberleri yalanladı.

Dün 2. antrenmanlarda en hızlı 2. zamanı elde eden İspanyol sürücü son günlerde Honda ile anılıyor.

Alonso "Bir şey olduğu yok. Şu anda gelecek seneyi düşünmüyorum ve sezon sonuna kadar düşünmeyeceğim.

"Kimseyle görüşmüyorum. Tamamen bu seneki şampiyonaya odaklandım ve gelecek sene için endişeli değilim." dedi.

Flavio Briatore de yaptığı açıklamada Fernando Alonso’nun kazanmasını ve takımda kalmasını sağlayacak araç için çok çalıştıklarını belirtti.

Briatore "Amacımız bu, Fernando’yu tutmak." dedi.

Ancak tüm bu açıklamalar öncesinde Barrichello, Honda’nın Alonso ile görüştüğünü belirtmişti.


Yorumlar

  1. F2007 ile F2008 arasındaki hız farkı da o zaman Kimi+Massa ortaklığından mı kaynaklanıyor. Anlamıyorum bu araç geliştiren pilot laflarını. Arkadaşlar mühendisleriniz teknik ekibiniz iyiyse aracınızda hızlanır. Bu komple bir iştir. Lütfen Alonso'ya kadar indirgemeyin bunu. Bu kadar basit bir iş değil. Ayrıca Alonso'da bir kahraman değil.

  2. mike shinoda avatarı

    ama ne yazıkki takımlar iki pliot kullanmak zorundalar ve takım arkadaşın Raikkonen ise bunun Fernando açısından bi avantajı birde dez avantajı var… Onu yendikçe takım içindeki kendine güveni daha artar yada geliştirdiği araba ile raikkonen göre daha yavaş kalırsa daha derinlere sürüklenebilir…

  3. evet alonso aracın nasıl geliştirileceğini çok iyi biliyor ama aynı zamanda çok hızlıda sürebiliyiyo.ve hatasız kullanıyo. bu onu komple bir piot yapar ki onun olduğu takımda başka pilota ihtiyaç duymaz.

  4. mike shinoda avatarı

    Alonsonun gönlünde yatan takım Ferrari, Ferrari'nin gönlünde yatan pilot ikilisi Kimi-Fernando…
    Massa hızlı bir pilot ama ne kimi nede felipe araç geliştirme konusunda yeteri kadar iyi değiller… Alonso ise araç geliştirme ve geri besleme konusunda test pilotlarından daha başarılı aracı iyi anlıyor ve görüşleri aracı hızlandırıyor… (misal R27 ile R28'in hız farkı) kesinlikle gelişimde Fernando'nun payı çok.
    Ferrari'de ise araç gelişimine katkı sağlayacak pilot ihtiyacı var bu açık… Kimi hızlı bir pilot Fernando ise hızlı araç nasıl tasarlanır biliyor yada eksikleri olan bir araç nasıl hızlı hale getirilir onuda biliyor… Kimiye ise sürmek kalacak belki adaletsiz gibi görünebilir ama takım açısından mükemmel bir dizilim Raikkonen-Alonso ikilisi…

  5. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    alonso renoyu cesaretlendiren ve motive eden bir pilot. renoda alonsoyu kaybetmek istemiyo.

  6. Şener  SALİH avatarı

    Renault=Alonso Alonso=Renault şu andaki şartlara göre durum böyle daha farklı bir durum hem Renaultun hem de Alonsonun aleyhine olur çünkü iki tarafta birbirini çok iyi biliyor ,Alonso ayrılırsa belki yine şampiyon olabilir fakat aynı havası olmaz Renaultta bayağı uğraşır ve mücadeleden biraz kopar geçen yılki kopuşu henüz henüz toparlıyorlar heleki değişikliklerle dolu bir 2009 da komple değişmek bayağı zararlı olur kanaatindeyim ….

  7. alo kendisini reno kadar el üstünde tutacak başka takım bulamaz,macera aramasın boşuna reno nun değerini bilsin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir