Maldonado: Panik Yapmak İçin Çok Erken

yazar:

kategori:

Bahreyn’de bir başka günün daha hayal kırıklığı ile sona ermesine rağmen Pastor Maldonado, Lotus’un panik butonuna basması için çok erken olduğunu söylüyor.

Maldonado ilk kez direksiyonun başına geçtiği cuma gününde 26 tur atmasına rağmen E22’de yaşanan vites kutusu problemleri sonrası 2 kez pistte durmak zorunda kaldı. Jerez testlerine katılamayan Lotus takımının, Avustralya’da yarışa çıkabileceğini garanti altına alması için testlerde güçlü bir son gün geçirilmesi gerektiği bilinse de Maldonado takımına sakin olma çağrısında bulunuyor.

”Birşeyler söylemek için şu an erken olduğunu düşünüyorum.Çalışıyoruz; İlk günlerde problem yaşayan bazı takımlarla kıyasladığımızda iyi bir gün geçirdiğimiz söylenebilir. Yaşadığımız problemler sebebiyle endişeli değilim, herkesin yaşayabileceği problemler var. Sadece benim için değil herkes için zor bir durum. Yeni duruma alışmaya çalışıyoruz. Yeni ve farklı bir yaklaşım geliştirip kendimizi adapte etmek zorundayız. Ancak, sonuçta bu Formula 1 ve yeni şeylere çok çabuk alışırsınız.”

Lotus testlerin 3. gününde de piste göre garajda daha fazla zaman geçirmesine rağmen Maldonado bu durumun takımın gelişme kaydetmesinin önünde engel olmadığını söylüyor.

”Üzerinde uğraştığımız ve çözebildiğimiz bazı küçük problemlerimiz oldu, umuyorum ki cumartesi günü daha fazla tur atabiliriz. Geçtiğimiz günler sadece piste çıkıp tur atmakla ilgili değildi, bunun yanında garajda kalıp aracı anlamaya çalışıyorduk. Yeni şeyler deneyip, yeni şeyler öğreniyoruz. Bana kalırsa geçirdiğimiz 3 gün bizim için oldukça üretici günler oldu.”


Yorumlar

“Maldonado: Panik Yapmak İçin Çok Erken” için 8 yanıt

  1. Kelime biraz agir kacmıs olabilir. varsa eger maldonadonun fanı kusura bakmasın ama bu sporun 3. büyüğü williams koltugunu begenmeyip sene sonuna dogru demedigini bırakmayan sonrada parasıyla lotus koltugunu satın alan bir pilottan bahsediyoruz burada.Bu adam isterse dunyanın en hızlı pilotu olsun benim gözümde degeri sıfır bile değil malesef.Bence biraz karakter yoksunu maldonado.

  2. aracı sağa sola vurmaya başladığımda panik yapın diyor.

  3. Insallah williams lotustan daha hızlı olurda buda birazcık g.t olur.

    1. adam resmen küfür ediyor, ihbar ediyoruz kimse yorumu silmiyor. hadi alıştık yönetimin umursamaz tavırlarına, yorumu yazan şahsa sesleneyim bari. delikanlı senin gibilere ben her zaman aynı şeyi söylüyorum, aşağıladığınız küfür ettiğiniz takımların pilotların ya da elemanların sevenleri olduğunu unutmayın. sevmiyorsan küfür etmek zorunda değilsin , bu kadar eziklik iyi değildir sıyrılın bu eziklikten. başkalarını düşünmüyorsan kendini düşün.

      1. Hocam maldonado nun ne sevenı olcak akıl mantık lutfen su bır gercek amcamın konusma seklınıde onaylıyor degılım ama bazı seylerı acıklamada boyle soylemler cuks oturuyor ondan dolayı amcamıda fazla yadırgayamıcamda

        1. neden olmasın? elbet vardır, belki takımından dolayı sempati de duyabilir insanlar. ben demiyorum kimse eleştirmesin , sadece hakaret edilmesin

      2. hocam adamı kendı ülkesinde seven galıba sadece ailesi dütün venezuela her yarısa çıktıgında bir kamyon küfür ediyolar. venezuela da yaşıyorum ordan biliyorum 🙂

        1. mesele maldonada değil ki. bunu yapan insan kendi tuttuğu pilot yada takım dışındaki herkese küfür ediyor. araya noktayı koydun mu salla gitsin. buna tahammül mü edelim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir