Raikkonen: "Yeteri Kadar Hızlı Değildim"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, cumartesi günlerinde sorunlar yaşamaya devam ederken Avrupa Grand Prix’si sıralama turlarında basitçe yeteri kadar hızlı olamadığını söyledi.

Dünya şampiyonu pilot son üç hafta sonunda sıralamalarda geride kalınca sıralama performansına odaklanmak zorunda kalmıştı. Valensiya’da işleri yoluna sokmayı başaramayan Raikkonen yarınki yarışa dördüncü sıradan başlayacak. Takım arkadaşı ise pole pozisyonunun sahibi oldu. Fin pilot, hızının yeterli olmadığını söyledi.

"Turum muhtemelen istediğim gibi değildi. Ama bunu artık değiştiremem. Çok kolay değil, ama hayat bu. Yine de dördüncü sıradayız. İstediğim bu değil ama yarış için iyi bir konumda bulunduğumuzu düşünüyorum."

"Yavaştım, hepsi bu. Son turumda neler olduğunu size anlatma ihtiyacı hissetmiyorum. Yeteri kadar hızlı değildik."

Ferrari pilotu son yarışlarda yaşadığı sorunların ardından burada hız eksikliğinden dolayı şaşırmadığını söylüyor. Buna rağmen yarış içinde pozisyonunu geliştirebileceği oknusunda umutlu.

"Bugün istediğimiz gibi olmadı. Bu yeni bir şey değil. Bu yıl benim için sıralamalar kolay geçmiyor. İşlerin istediğimiz gibi gitmemesine şaşırmadım."

"Ama tabii ki durumu geliştirdiğimiz düşünüyorum ama henüz olmak istediğimiz yere gelemedik. Bir dahaki sefere daha iyisini yapmayı deneyeceğiz. Bu dünyanın sonu değil. Bu yüzden, yarınki yarışta neler yapabileceğimizi göreceğiz."


Yorumlar

  1. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    aynı araç ama lastkler frklydı kimininde sorunu tk turda ısıtamması… yarıştaki performnsı hepsndn daa ii

  2. valla aynı aracı massada duruyor.demekkı takımda birşey yok.artık kımı kendınde problem aramaya başlamalı.neden o sureklı onde ıken kımı son yarıslarda arkada kalıor.özellıkle sorun hep kımıyı buluor dıel bence.

  3. Sinan Şahin avatarı

    "İşlerin istediğimiz gibi gitmemesine şaşırmadım." bu kimi'den mi kaynaklanıyor? yoksa takımdan mı?…

  4. cihan çelik avatarı

    Bu sene Lewis ve Felipe, Kimiye göre daha istikrarlı ve daha istekli gözüküyolar bence Kimi'nin F1'den aldığı zevk azalmaya başladığını düşünüyorum ama tabi raikkonen kariyeri boyunca hep inişli çıkışlı performanslar sergiledi artık önümüzdeki yarışlara ve bugünkü yarışa bakıcaz GO FERRARİ…

  5. ben yarışta kimiden iyisi yok laıfna katılmıyorum.bu tamamen onu çok sevmekten dolayı söylenen bir söz olmuş.sen öyle düşünebilirsin ama bu sene hem hamilton hem massa kimiden daha iyi yarışıyor bana göre.ben kimiden hamilton'un ingiltere ve almanyadaki gibi bir yarışını görmedim bu yıl.ve bu perfonmans ile çok zor kimse kusrua bakmasın.bende bir tifosi olarka üzülerek söylüyorum

  6. bencede !

  7. bu kadar problemden sonra bu adam liderle arasında 3 puan farkı bulunduruyorsa bence Şampiyon olur bosuna umudunuzu yitirmeyin düzeldiği zmn gelecek..

  8. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    Rıdvan bizde ferrariciyiz ama kimi son yarışlarda berbat yarışıyor . bunu kabul etmek lazım .. inşallah bugün kendine qelirde yaışta geçer rakiplerini ama bu cok zor bakalım ..

  9. rıdvan karaca avatarı
    rıdvan karaca

    arkadaşlar kimi bu sene iyiyidi sıralamalarda sorun yaşıyor yoksa kimi çok iyi sürüyo yarışlara bakın kimiden iyisi yok var mı söyleyin yarışta kimiden iyisi yokkkkkkk

  10. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    o kadar da değil cnımmm…
    şampiyon olamaz falann…

    tamam bunu istiyosun ama bi kalan yarışları izleyelim ve görelim kim şampiyon oluyorr dimi

  11. şampiyon olamaz bu adam görün bakın şampiyon massa ve f 2008

  12. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    eski kimiyi çkkk özledk…:((

  13. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    Massa ve Kimiye başarılar ..

  14. zaten f1 de yeteri kadar hızlı olamamanın anlamı başarısızlık demek :)) Yani şöyle diyor raikkonen, yeteri kadar iyi değilim ben, napalım

  15. tunç ayoğlu avatarı

    artık sınırda oldugunun farkında bu sene uyanmakta geç kaldı biraz ama patladığındada kimsenin tutamayacagı bir hale gelecek geçen seneyi hatırlayalım son 10 yarışın 5 de kimini ismi vardı son yedi yarıştada neden 4 tane kimi olmasın(en kötü ihtimal 7 de 7 yapabilir tabii)

  16. mutlaka başarıcaksınn kimi ! kim ne derse desinn kimi kabustan uyanıcak elbet!

  17. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    artık demeç vermyi bırak!!!! çünkü söylediklerin hep aynı…ezberledik.
    ya da yarın o ferrari nin koltuğuna gerçek raikkonen gibi otur ve sür…biz eski raikkonen i özledik. nisan dan beri her yarışa yeni umutlarla bakıyoruzz ama sonuç aynı oluyor… daha şansın varken, şampiyonluk için bir şeyler kaybetmemişkenn silkelen ve kendinee gel….!!!!

  18. ewt artık yavaş yavaş kredin doluyomalesef kimicm. emekliliksöylentileri morelinimi bozdu ne inş en kısazamnda düzelirsin seni artık eski kimi olarak görmk istioz.eğer düselmessn koltuğun alonsoya geccek eğer o koltuğa alonso geçerse düşünmek bile istemiyorum öle hırslı ve yarış galibiyetine aç bi pilot artık gerisini düşünemiorum ama massa alonso kimi ve nelson avcı fernando kardeşler arkanızda :)))) goo cocuklar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir