2005 Belçika GP Sıralamaları: Raikkonen İle Bir Tur


Yorumlar

“2005 Belçika GP Sıralamaları: Raikkonen İle Bir Tur” için 12 yanıt

  1. ocean_pasific avatarı

    turuncu bile ayrı yakışıyordu

  2. ocean_pasific avatarı

    mp4-20 neweyin en önemli şaheserlerinden .ama malesef mercedes motoru açıkara kazanacağı şampiyonluğu renaulta hediye ettirdi .bu aracın ve raikkönenin şampiyon olamaması halen bir uktedir içimde . viking boynuzu da araca ayrı bir güzellik katıyor . nedense mclaren dışında sadece BMW f1.08 de kullandı bu tasarımı …

  3. şu efekt seslerini en abarttıkları sezon. oysa mp4 20 tek başına yeterdi.

  4. Kimi’nin Kimi Mclaren’in Mclaren olduğu zamanlar.O zamanlar biraz daha dayanıklı araçlar üretebilseydi Kimi en az 2 şampiyonluk alabilirdi, kaymağı Hamilton ve Alonso yedi malesef.2002 ve 2013 arası en iyi araç 22ydi.O arabanında şampiyonluğu elinden alan yine Kimi’ydi hak yerini buldu biraz.

    1. şöyle kendinizi tatmin etmek için yorumlar yapmayın. 2009,2010,2011,2012,2013 redbull, 2008 ferrari, 2007 ferrari, 2006 reno varken nasıl 2007 mclaren tarihin en iyi aracı oluyor? ha doğru, alonso ve hamilton çok kötü sürücüler, son 10 yılın “en iyi” aracıyla şampiyonluğu kaçırdılar öyle mi? adamlar monaco’ya kadar pole alamadılar o sene. kimi ve massa çok hızlı diye miydi bu, ya da massa nasıl oldu da tarihin en iyi aracı altlarında olan alonso ve hamilton’a karşı sürüyle pole aldı? f2007 neydi? caterham’dan “birazcık” daha iyiydi kesin, değil mi? 2008’neydi? lastik sorunu, 2012? direksiyon, 2009 ilk yarı? motivasyon. 2010? scuderia. 2014? alonso’ya yenilsin bahaneler ondan sonra gelecek.

      kaymağı alonso ve hamilton nasıl yemiş onu da bir anlatsana, adamların ikisi birbiriyle savaşıp şampiyonluğu kimi’ye hediye ettiler.

      1. Senin algın kapalı olduğu için herşeyi o kadar yanlış anlıyorsunki, daha doğrusu anlamak istediğin gibi anlıyorsun.2002 2013 arasındaki mclarenin yaptığı hız ve dayanıklılık konusunda en iyi araçtı demek istemiştim.

        Kimi mclaren ile hiçbir zaman böyle bir araca oturmamışti.

        Yada şöyle diyelim Mclaren çok kötü bir araç yapmıştı ancak Hamilton ve Alonso cebinden 1 sn çıkardığı için araç iyi görünmüştü.

        1. işte demek istediğinle anlaşılan aynı şey olmuyor. 2002-2013 arası “mclaren’in yaptığı en iyi araç” dememişsin, en iyi araçtı demişsin. eğer öyle demek istediysen haklı olabilirsin. alonso’nun kaç saniye kattığını 2014 sezonunda hep beraber göreceğiz her yarış ve sıralama sonunda.

          1. Çok çok çok eminsin, emin olduğun Alonso değil ama, Kimi.

            Kimi’nin kötü pilot olduğuna çok eminsin bakalım ben senin kadar emin değilim, yenilirsede canı sağolsun.

            Kimi’ye dikkat edeceğine Nico’ya dikkat et Kara oğlanı Baba ocağı’na dönmek zorunda bırakmasın.Sonra senin halin ne olur..

          2. işte farkımız bu. bana hiçbirşey olmaz. rosberg hamilton’ı yendiği an ben nico daha iyi pilot, daha hızlı pilot derim. ama sen alonso yendiği zaman kabullenemeyip bahane ararsın.

            alonso’nun kimi’yi yeneceğini düşünmemden çeşit çeşit çıkarımlar yapmışsın. kendini garantiye almayı da unutmamışsın.

  5. f2004 ile birlikte en ezici araç keşek dayanıklı olsaydıda şampiyonluğun onların olduğunu görseydik.

    konu dışı: elinde 2005 belçika yarışı türkçe elinde olanınız varmı???

  6. Raikkonen’in Raikkonen olduğu zamanlar… Mclaren’in bu renk kombinasyonu ve boynuzlu tasarımı da 15 yıldır takip ettiğim bu sporda gördüğüm en güzel araç.

    1. Yazacaklarimin aynisini yazmissin be kardes 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir