Ferrari: “Testlerin Son 4 Gününde Yarış Hafta Sonu Formunda Olacağız”

yazar:

kategori:

Ferrari takımı, Bahreyn’de gerçekleştirilen testlerin son 4 gününde yarış hafta sonu için çalışmalar yapacağını açıkladı.

Ferrari’nin Teknik Patronu James Allison “Sakhir’e düzenli bir şekilde tamamlamamız gereken listeyi tamamlama hedefiyle geldik.”

“Pist üstü zamanını maksimuma çıkarmak istedik ve Melbourne’e hazır olmak için düzenli bir şekilde çalıştık. 3. gün sabahı hariç bunu yaptığımızı söyleyebilirim.”

“2014 debriyaj sisteminden nasıl maksimumu çıkaracağımızı öğrenmeye ve yeni elektronik fren sistemini ayarlamaya çalıştık. Soğutma sıvılarının sıcaklığını dengeleme konusunda detaylara indik çünkü bu seneki kurallarda bunlar kilit noktalar olacak. Enerji Geri Dönüşüm Sistemi’nin çalışma aralığını gittikçe arttırdık.”

“Aracın karakteristiğini öğrenmeye başladık ve ne tür ayar parametreleri gerektiğini anladık. Son 4 günde bu çalışmalara devam etmek önemli olacak.”

“Son 4 günlük programımızda aracı yarış hafta sonuna daha yaklaştıracağız. Sezon boyunca nasıl kullanılacaksa o şekilde çalışmalar yapacağız.” dedi.

Bahreyn’de son testler 27 Şubat’ta başlayacak ve 4 gün sürecek.


Yorumlar

“Ferrari: “Testlerin Son 4 Gününde Yarış Hafta Sonu Formunda Olacağız”” için 10 yanıt

  1. Kirmizi elektrik supurgesinin de digerleri kadar hizli olmasini temenni ediyorum.

  2. Bazı arkadaşlar Ferrari 1 saniye geride diyor 😀 . Geçen sene Vettelin yalnızca 0.8-0,7 saniye hızlıydı 1 saniyeden bahsediyoruz . Bu sporda küçük bir fark değil asla .

  3. Bazı arkadaşlar Ferrari 1 saniye geride diyor 😀 . Geçen sene Vettelin yalnızca 0.8-0,7 saniye hızlıydı 1 saniyeden bahsediyoruz . Bu sporda küçük bir fark değil asla .

  4. Rosbergin yorumunu okudum mercedes çok düşük yakıtla hızlı tur denemesi yapmış hatta bizimki kadar düşük yakıtla çalışan başka takım yoktur kabul ediyorum diyor adamlar resmen pol pozīsyon turları denemesi yapmışlar beyler yakıt dengesi çok önemli mercedesin bu farkı yakıt deposuyla ilgili olması muhtemel ki kendileride depomuz hafifti dediler ferrari çok rahat açıklamalarıda öyle bence bu uyanıklar fena bir araç yaptılar ve şimdi hız denemesini yapacaklar

  5. 3. gün sabahında bunu yaptığımızı söyleyebilirim

    burada bir çeviri hatası var, cümlenin olumsuz olması gerekiyor 😉

  6. Arkadaşlar bana göre de Mercedes en iyi hıza sahip ferrari 1saniyeninde altında arkasında yer alıyor gibi.ancak dayanıklılıkkkk fry doğru deyi haaa…

  7. Kes sesini de işine bak!

    Harika bilgiler. Böyle şeyleri okumayı seviyorum.

  8. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Ferrari bu pilot kadrosuyla zirveye oynamalı. Kazanmak için yapılacak mücadeleler istiyoruz Formula 1’de. Mercedes Ferrari Mclaren RedBull Lotus Williams hepsi kafaya oynasalar piyango yarışları olsa ne de güzel olur.

  9. James Allison’dan cok umitliyim..

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    hadi bakalım artık performansta artış bekliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir