Smedley Ferrari’den Aydıldı, Williams’a Geçiyor!

Uzun yıllardır Ferrari adına çalışan Rob Smedley, Ferrari’den ayrıldı ve Williams takımına katılıyor.

Uzun yıllardır Ferrari’de Felipe Massa’nın yarış mühendisi olan ve Brezilyalı sürücü ile çok iyi bir ilişkiye sahip olan Smedley’in adı bir süredir Williams ile anılıyordu.

Williams takımı bugün yaptığı açıklamada Smedley’in artık kendileri adına çalışacağını ve Araç Performansı Bölümünün Başkanı olacağını duyurdu. Smedley’in 2014 Bahreyn GP’den önce Williams’a katılması bekleniyor.

Williams ayrıca Marussia’dan Richard Lockwood’un Yarış Stratejisi Bölümünün Başkanı olarak takıma katıldığını duyurdu.


Yorumlar

“Smedley Ferrari’den Aydıldı, Williams’a Geçiyor!” için 9 yanıt

  1. Ee pilot gittiyse yaris muhendisi de gitmeli.Ancak ferraride isler arkadasin tabiriyle Alonso virusu gitmedikce duzelmez.Massanin cok puanini caldi sonrada Alonso daha basarili sayildi.Dunyanin adaleti hic yok.Ayni seyi Shumaher Edie İrvine ve Shumaher baricello donumindede epeyce izledik.Yani alisildik ferrari klasigi.Kimse bu pilitlara hakkini teslim etmedi.Akli basinda bir pilot sirf diger ferrarinin arkasini kollamak ve 1 numarali pilitu sampiyon etmek icin ferrariye gitmemeli.Bu spirun ve sporcunun ruhuna ters bence.İnsallah birgun ferrari pilitlarini serbest birakir da millet gercek te kimlerin iyi ve kotu oldugunu kendisi gormus olur.

  2. Yine Brezilya dizileri yorumalar gibi duygusal şeyler yazan arkadaşlar olmuş.Formula 1 canım burası, senin düşündüğün gibi yönetilmiyor takımlar.Ulan ne paranoyak milletiz arkadaş.Her işin altında bi katakulli arıyoruz.Bu Alonso kanseri Beşiktaş kanser gibi birşey olmasın ?

  3. allaha şükür gitti bu adam Ferrari’den

    1. Durumu anlatan kısa ve öz bir yorum olmuş.

    2. emrecanzilfi avatarı

      Neden bu derece sert bir tavır sergilediğini anlayamadım. Massa alonso yada onların mühendisleri diye konuşmuyorum ama stella’dan iyi iş çıkarabilecek bir mühendis olduğu kesin…

  4. Şahıs taraftarlarını anlamıyorum 🙂 destekçisi oldulalari zat formuladan transfer olunca bu arkadaşların tutkusu ve takibi de sona mi eriyor 🙂

  5. Williams büyük transferler yaptı. Düşünün ki en küçüğü Massa. Birşeyler yapabilseler bari.

  6. Baba oğul ayrılamadılar demek.

  7. massathebest
    Oca 22, 2014 at 15:57 Cevap ver

    “Massa’nın Williams’daki Yarış Mühendisi Andrew Murdoch Olacak”

    felipe’nin yarış mühendisinin mevcut mühendislerden ya da başka bir yerden transfer edilen bir mühendis olması, smedley’nin williams’a geçmesini yalanlayan bir gelişme değil. smedley geçseydi ve geçecekse bile, takımdaki pozisyonu (felipe’nin ısrarla kendisi için istememesi halinde) yarış mühendislerinin üstündeki bir pozisyon olacaktı ve hala olabilir. bakalım.

    bu konuda pek bi ümitliydim, şükür ki boşa çıkmadı. smedley, can dostunu yalnız bırakmadı.

    yeni görevi, aracın felipe’nin stiline, ihtiyaçlarına ve geri bildirimlerine uygun şekilde gelişimi açısından çok önemli bir pozisyon. bu alanda, felipe’yi ve stilini ziyadesiyle tanıyan ve felipe ile kardeş gibi olan smedley’nin oluşu çok faydalı, takımda var olmasının felipe’ye getireceği psikolojik destek de cabası. hayırlı olsun. “felipe baby stay cool”un kahramanları yeniden bir arada =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir