Massa, Smedley’in Williams’a Katılmasından Çok Mutlu

yazar:

kategori:

Felipe Massa, eski yarış mühendisi Rob Smedley’in Williams’a katılmasıyla büyük katkı sağlayacağını düşünüyor.

Williams, Ferrari’den Felipe Massa’yı takıma katmasının ardından bu sefer Massa’nın Ferrari’deki yarış mühendisi Smedley’le anlaştığını duyurdu. Smedley Williams’ta Araç Performans Bölümü Başkanı olacak.

Massa “O beni % 100 tanıyan ve araçtan çok anlayan birisi.”

“O çok zeki ve rekabetçi olmak için önemli olan çok şeyden anlayan birisi.”

“Her zaman onunla harika bir ilişkiye sahip oldum. O, harika bir mühendisten çok daha fazlası.”

“Sizi % 100 anlayan birileriyle çalışmanız çok önemli. Rob beni çok iyi tanıyor, belki de benim inandığımdan daha fazla. Bu her zaman önemlidir.”

“O, Williams’ta bize çok yardımcı olabilir.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Smedley’in Williams’a Katılmasından Çok Mutlu” için 4 yanıt

  1. Massa degil de köklü Williams takiminin Massa aracılığıyla belini dogrultmasina güzel bir katkı. Diğer yandan yorumcular uyarınca, Şahıs tataftarligini da efsanelere olan hayranlık dışında hiç anlamamisimdir. Bu adamlar emekli olunca bu şahısları destekleyen formula 1 tutkunları(!) da emekli mi oluyor?:)

  2. bu arada, felipe massa’nın williams’la olan sözleşmesinin 3 yıllık olduğu ortaya çıkmış oldu.

    felipe nasr’ın amcası ve menajeri brezilya motor sporları hede hödösü amir nasr, yeğeni felipe nasr’ın williams’la 3. pilotluk anlaşmasının yalnızca 1 yılı kapsadığını; bunun nedeninin williams’ın f.nasr’a gelecekte yarış koltuğu verme ihtimalinin çok çok düşük olması olduğunu, williams’ın massa ile 3 yıllık anlaşma imzaladığını ve bottas’ın gelecek vaad eden bir genç olarak takımda kaldığını söylemiş yabancı bir sitedeki röportajında.

  3. “The team welcomes Rob Smedley as Head of Vehicle Performance, a newly created position which will strengthen the trackside team whilst also supporting the development work back at the factory to help bring more performance to the car throughout the season. Rob’s proven track record and experience stand him in good stead for the challenges that 2014 bring.”

    pek güzel 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir