Rosberg: “Avustralya GP Hazırlıkları Sınırda”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Bahreyn testlerinin ilk gününde öğleden sonra yaşadıkları sıkıntıların, sezonun ilk yarışı olan Avustralya GP hazırlıklarının sınırda olduğunu kanıtladığını söyledi.

Rosberg, yeni sezon öncesinde sondan bir önceki test gününde 89 tur attı ancak Mercedes pilotu dayanıklılık sorunları nedeniyle günü biraz erken kapattı.

Rosberg “Bugün çok iyi turlar atmayı başardım ancak öğleden sonra bazı dayanıklılık sorunları yaşadık.”

“Bu, herkesin sınırda olduğunu gösteriyor. Evet dayanıklılık açısından bazılarından iyi görünüyor olabiliriz ancak öyle olsa bile limitteyiz ve sorun yaşıyoruz.”

“Her şeyi hazırlamak ve Melbourne’e tam anlamıyla dayanıklı gitmek gerçekten zor.”

“İyimserim ancak emin miyim? Yarışı tamamlayamıyorsanız hızın faydası olmaz.”

“Her şeyin bir arada olması lazım. Henüz o aşamada değiliz ve daha bir kaç gün var. Umarım Melbourne’e hazır oluruz. Her şey yakın olacak.” dedi.

Rosberg, gününün harika geçmediğini ancak ortaya çıkan sıkıntıların takımın artık daha detaylara inmesinden kaynaklandığını söyledi.

Rosberg “Çok fazla yeni şey vardı ve piste çıkmamız biraz zaman aldı.”

“Artık detaylara iniyoruz ve bu iyi bir şey. Ancak bunu yaparken yeni sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz.”

“Ne yazık ki yaşadığımız bir sorun gün bitmeden çalışmaların sona ermesine neden oldu. Ancak yine de doğru yönde ilerliyoruz.”

“İlk günkü sıcaklık ilk bir kaç yarışı yansıtıyordu ve bu sorunları bulmamızda yardımcı oldu. Daha serin olsaydı o sorunları göremeyebilirdik.”

“Başlangıç için iyi noktadayız ancak çok önde olduğumuzu düşünmüyorum. Herkes sorun yaşıyor, biz de.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Avustralya GP Hazırlıkları Sınırda”” için 3 yanıt

  1. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    bırakın bu ayakları , herkes neyin ne olduğunun farkında , blöf yapıyorsunuz 😀

  2. mercedes zaten geçmiş senelerde bile tek turda çok güçlü bir otomobildi, ama yarışta dökülüyorlardı. O araçla bile rbr’yi sıralamada çok kez geçtiler. Yarışta dayanıklılığın yanında başka sıkıntılarda oluyor, bu sene bakalım nasıl olacak.
    Rosberg’in böyle konuşması iyi, çünkü ne zaman bomba gibi geliyoruz dese hep ters tepiyor. Geçtiğimiz yıllarda büyük güncellemelerle bomba gibi geliyoruz diyordu, yarışta kameraya giremiyordu.

  3. gerçekliğinin farkında olan insanları severim. rosberg asil bir sürücü. ben mclarenci olduğum için ifade etmiyorum ama dayanıklılık konusunda mclarenin daha önde olduğunu düşünüyorum. rosberg’in de dediği gibi saf hız yarışta pek bir anlam ifade etmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir