Basın: "Kubica BMW İle Anlaşmasını Bir Yıl Uzattı"

yazar:

kategori:

İngiliz gazetesi Daily Telegraph’a göre Robert Kubica, BMW Sauber’le 2009 yılında da yarışmak için kontratını bir yıl uzattı.

Gazete, henüz resmi olarak açıklanmasa da anlaşmanın imzalandığını ve bu şekilde Polonyalı pilotun bir yılın ardından Ferrari’ye geçmek için şansı oalcağını yazdı.

Pazar günü takım patronu Mario Theissen, uzun süreli anlaşmalar yapmayı tercih ettiğini söylemişti gazetecilere. Daily Telegraph da Theissen’in Kubica ile 3 yıllık bir anlaşma imzalamayı istediğini yazdı.

Theissen Valensiya’da BMW Sauber’in pilot diziliminin, bu yarış ile sezon sonu arasında bir zamanda açıklanacağını söylemişti.


Yorumlar

  1. Vettel nasılsa BMW nin olacak. geleceğin en iyi pilotu. Kim giderse gitsin.

  2. öncelikle hayırlı olsun diyeli daha açıklanmamış ama.theissen kendiside pilotun kendini salvermemesi için sürekli 1 yıllık anlaşmalar istiyor.kubica için 3 yıllık kontrat direttiyse onu bilemem ama nasıl olsa seneye pliot piyasası daha karışık olacak arabada hızlı olursa kubinin takımdan ayrılmasına gerek kalmaz.

  3. Ortada bir sorun yok.Kubica ferrari yi istiyorsa.Alonso bmw ye gidecek.Yanına da Vettel i alırlar.Kubica nın adı kalmaz.
    Ben heiki den hala ama halaa umutsuzum.McLAren de arac kullanmayı ogrenirse belki birşeyler olur.Yoksa 1 arac bile gecmeyi beceremeden iyi pilot olunmaz.Belki de Vetteli McLAren alır.

  4. Bu haber hem sevindirdi hem üzdü beni açıkçası. Kubica'yı seneye yine BMW'de görmek sevindirici ama Thiessen gibi uzun sözleşmeleri seven biri bile 1 yıla razı olduysa 2010'da Kubica başka bir takımda demektir.

  5. neyse bi yıl da bişey şükretmek lazım zaten bu haber dayanaksız olsa bile 2009da bmwde olacağı kesin gibi. daha nice anlaşma uzatmalara…

  6. Şener  SALİH avatarı

    Bu yıl He2nin (bu benzetme hoşuma gittiği için kullandım yazan arkadaş kusura bakmasın) alışma senesiydi zaten…

  7. Ve McLaren-Mercedes taraftarlarina bir tavsiye, Heikki`yi hor gormeyin, gelecekte Hamilton`un tozuna atacak..

  8. Kimi icin Schumi`yi harcadi Ferrari, Bakmayin bu ara siralama sorunu yasiyor, Kimi sorunlarini hallettiginde yine en favori pilot olacaktir, ve minimum 2011 sonuna kadar Ferrari`de Kimi..

  9. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    deniz gökhan arkadaşım kimi zaten insiyatifi takıma bırakmaz yapamıyosa emekli olur gider. ama bunun için daha var. bir şampiyonlukla bırakacağını sanmıyorum şu anki performansına bakmayalım zaten gerçeği yansıtmıyor.

  10. Kubica'yı McLarende görmek isteriz Kovalainen gidebilir 2009dan sonra 🙂

  11. kaan ilhan arkadaşım artık yavaş yavaş Kiminin istemesi diye bir şey kalmıyor. Kötü performansını kalan yarışlardada sürdürürse Kiminin Ferrariyle anlaşmasını uzatması için kendi insiyatifi kalmayacak…

  12. ya bunlar kimin yerine göz dikmiş ya kimi f1 de kalmayı karar verirde anlaşmasını uzatıra hiç düşünmüolarmı ortada kalcaklar :D:D:D:D

  13. kaan kaanhan avatarı

    alonso yerine kubi olabilir gerçektende.

  14. Belli olmaz kimin gelecegi anlaşmanın 1 yıl olması düşündürüyor gerçekten Ferrari&Kubica ikilisi olarak.

  15. alonso gidecek 1 yıl sonra 2010 da

  16. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    neden 1 yıl uzattı acaba? ferrari'ye gitmek istiyor olabilir. 1 yıl sonrada raikkonen'in anlaşması bitecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir