Hamilton Puan Kazanmanın Önemli Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, şampiyonadaki güçlü pozsiyonunu korumak adına zafer elde etmekten çok istikrarlı puanlar almaya hazır olduğunu söyledi.

Hamilton Avrupa Grand Prix’sini Felipe Massa’nın ardından ikinci olarak bitirmiş olsa da şampiyona liderliğini elinde bulunduruyor. İngiliz pilot, tüm yarışlara kazanmak için çıktığını söylese de bazen sadece puan almanın da çok önemli olduğunu öğrendiğini söylüyor.

Hamilton websitesinde yaptığı açıklamada, "Açıkça, her zaman kazanmak istiyorum ama bazen mümkün olduğu kadar puan toplamanın da avantajlı olduğunu öğrendim."

"Benim amacım hâlâ şampiyon olmak ve bunu bariyerlere çarparak yapamazsınız. Valensiya’da çok yararı puanlar elde ettik. Felipe’ya karşı sadece iki puan kaybettim ve şampiyonadaki liderliğimi korudum. Bununla başa çıkabilecek kadar güçlüyüm ve daha rahatım. Uzun bir oyun oynuyoruz." dedi.

Hamilton, geçen yıl şampiyonluğu sadece bir puanla kaçırmış ve Raikkonen şampiyon olmuştu.


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    EVET puan kazanmak cok önemli cok dogru konusmus lewis ..

  2. motor sporları bu belli olmaz:)
    ama hamilton olgunlaşıyor gibi görünüyor..2.likte bazen çok önemlidir.

  3. kaznabilir kazanamazz diye bir şey yok ancak "mutlaka" demek çok iddialı oluyor. hani sizin patronunuz ron dennis diyorya, damalı bayrak sallanmadan yarışı kazanamassınız diye, bakıyorm da siz daha yarış olmadan bir kaç yarış kazandırmışsınız hamiltona

  4. O beş yarıştan bence mutlaka birkaç tane birincilik gelecek. En basiti Monza bizim. Ferrari yi Monza da fena devirecez gibi geliyor. Bunu milleti kızdırmak için demiyorum. Aracın durumuna göre söyledim. Yanlış anlamayın.

  5. Tekrar söylüyorum geriye kalan 5 yarışından 5 tane 2. çıkarsın şampiyon Lewis olur.Ferraride bu dayanıksızlık varken 😀

  6. bide şöyle bi söz var tabi, bi deli kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.

  7. Ahmet  Keleş avatarı

    yoo bende bi yanlışlık olduğunu sanmıyorum neticeyle sonuç aynı anlamdadır 🙂 hatta ne demiş büyükler Hatice'ye değil neticeye bak yani sonuca 😀 ama ikisini ayıran ince bir çizgi varsa orasını bilemeyeceğim.

  8. : ))))) hakan bize doğruyu öğret

  9. sen yanlış biliyorsun kardeş

  10. netice ile sonuç aynı anlamda 2 kelime değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum :DD

  11. artık bişeyleri öğrenmişe benziyor 😛

  12. neticeye değil sonuca bakmak gerek

  13. yavaş yavaş Hamilton gelişiyor bu iyi bir haber 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir