Hamilton, Önde Olduklarını Kabul Etmiyor

Lewis Hamilton, 2014 Formula 1 sezonu öncesinde Mercedes’in rakiplerinin önünde olduğu yönündeki iddiaları kabul etmiyor.

Şu ana kadar gerçekleştirilen 10 günlük testlerin ilk günü haricinde hep Mercedes motorlu araçlar lider oldu. Mercedes motorlu araçlar içerisinde ise Mercedes’in fabrika takımının en güçlü olduğu düşüncesi var.

Hamilton “Güçlü bir paketimiz var ancak önde olduğumuzun garanti olduğunu düşünmüyorum.”

“Ferrari’nin oldukça hızlı olduğuna eminim. Red Bull’un iyi olduğuna eminim. Belki onların motoru bizimki kadar iyi değildir.”

“Ancak ilk yarışta birinci ve ikinci takım arasındaki fark bir kaç salise olursa şaşırmam.”

“Mücadele etme şansımız var ancak nerede olduğumuzu bilmiyoruz.” dedi.

Hamilton ayrıca W05 içerisinde henüz tam olarak rahat olmadığını söyledi.

Hamilton “Şu ana kadar istediğim dengeyi bulamadım ancak bu sene çok fazla downforce kaybettik. Bu yüzden araç doğal olarak daha kötü hissettiriyor.”

“Aracın paketlenmesi gördüğümüz en iyi paketleme ve şu ana kadarki en iyi paketlenmiş aracım gibi. Umarım bu galibiyetle sonuçlanır.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Önde Olduklarını Kabul Etmiyor” için 7 yanıt

  1. Birak tren saklamayi ham.bal gibi de ondesiniz ve cok iyisiniz.

  2. Mercedes sürücülerinden gelen temkin dolu açıklamalar Renault motorlu araçların sürücülerinden gelmiyor. Her gün böyle bir açıklama, bir çok gerideyiz edaları, gerçekçi değil bunlar.

    1. Blöflerin Kralı oynanmıyorsa neyim 🙂

      Mercedes-Renault-Ferrari 3 üde sır kutusu biri sorunları inanılmaz abartıyor diğeri biz yeterince hızlı değiliz diyor bir diğeriönde değiliz diyor.

      İlk yarış resmen süpriz olucak idda oynayan varsa kaçırmasın 🙂

  3. Motorla şasi uyumundam bahsediyor gibi..

    1. Yine celiskili konusuyor.hem aracta tam olarak istedigini bulamadigini soyluyor hem en iyi paketlenmis aracim diyor.bir ile iki arasinda saliseler olacak diyor.olsa olsa ayni takim pilotlari icin bu durum olsa gerek yoksa ne dio anlamak zor.

  4. Şu ana kadar ki eniyi paketlenmiş aracın gibimi ? Sana şampiyonluk veren Mp4-23’ü ne çabuk unuttun hain Lewis 😀

    1. Daha w05 marifetlerini göremedik belkide w05 sezonu domine edecek, lewis sanki hisseleriyle konuşmuş haklıda olabilir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir