Garajın Güzeli: Susie Wolff

yazar:

kategori:

Yorumlar

“Garajın Güzeli: Susie Wolff” için 13 yanıt

  1. Çok çok güzel birisi değil, ama Danica Patrick’ten sonra en güzel yarışçı sanırım. Bi de Nico Rosberg var 😀

    Ahh Maria…

    1. Ahahaha, Allah cezani vermeye 🙂

  2. Meg Ryan’ın benzer bir pozu vardı yıllar önce. Tabi artık Meg de yaşlandı ben de 🙂

  3. her ne kadar anlamadım desende bir şeyler anladığına eminim.sorgularsan bulacğınada eminim.sende sagolasın

  4. ya yok o arkadaşımıza o şarkının isminin susadım çeşmeye (varmaz olaydım) elinden bir tas su içmez olaydım aslında parçanın ismi ”çeşme” (vede türk halk müziğine çok yakın bir parça olsada türkü olur ama arabesk olmuş )ancak benzetmesi mükemmel ben iyi işi tebrik ederim her ne kadar benzetme olsada orjinalinden güzelse ! tabi türkü ayrıdır ve yeri tamamen farkldır.öncelikle halkın malıdır halka aittir telif hakkı isteyeni yoktur (zira karacaoğlan-pir sultan abdal-aşık veysel-aşık mahsuni gibi ozanlarımıza aittir) bunu o uzun nickli (alınmasın yazarken bile zorlanıyotum ! always ferrari nickli arkadaşımızın nezdinde değil alayımız nezdinde yazdım

    1. Yazdıklarından hiç bi şey anlamadım sağol yinede 😀

  5. Lastiğim aşındı pite bir güzel gelmiş oturmuş kaskına foto çektirmiş tanrım bu güzeli kime yar etmiş gelmez olaydım pit stop yapmaz olaydım .. 😀

  6. ayrıca cevap ver seçeneğinide bulamıyorum.ferrari tayfasından birileri bana dostum diyorsa başka nicklilerde diyorsa ! başımla beraber .onlara saygı duyarım.ama ferrari takımınıda kimi geldiğinden dolayı sevmek zorundayım ! onuda es geçemem.ama içimdeki yara gönül yarasıdır bilmem anlatabiliyormuyum !

  7. cevap seçeneğini bulamadım gitti.I always ferrari 3 nickli arkadaşımımıza cevaben.o kadarda ınanılmaz.heleki f1 pilotu ise yada o koltuğa yakınsa 🙂 en azndan öyle hissettirdiyse oda yeter be yav 🙂 yani her halükarda !

  8. ah toto vah toto bu kadar güzeli dünya denen bu alemde buldu isen.Allah ın sevdiği kullardansın (yada hala inanamadığımız ruhun olgunlaşması reenkarnasyon mu ? ) ama hesabıda o güzellik kadar büyük olur !.

    1. Dostum çok ta abartma baktığımızda güzel gözüken beyaz sütun bacaklar yok sa o kadarda inanılmaz değil 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir