MotoGP: Rossi Yakaladığı İvmeyi Korumayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Valentino Rossi, bu haftasonu yapılacak olan San Marino Grand Prix’sinde güçlü formunu devam ettirmeyi amaçladığını söyledi.

Şampiyona lideri, Amerika ve Çek Cumhuriyeti’ndeki son iki yarışı kazanmış ve bitime altı yarış kala, rakibi Casey Stoner ile arasındaki farkı 50 puana çıkarmıştı.

Rossi, takımının Misano’ya güçlü bir durumda geldiğini ve evinde başarılı olmayı amaçladığını söylüyor.

"Burası daima özel çünkü evime çok yakınım. İyi bir durumdayız. Son yarışlarda hızımızı kanıtladık. Amacımız önümüzdeki yarışlarda da bu seviyede devam etmek."

Yedi dünya şampiyonu sürücü, geçen yıl buradaki yarıştan hayal kırıklığı ile ayrılmıştı. İyi bir sonuca ihtiyacı olan Rossi, yarışın bitimine yalnızca üç tur kala motor problemi nedeniyle yarış dışı kalmıştı.

Rossi, "Çok üzücüydü. Onu kariyerimdeki en zor dönemlerden biri olarak hatırlayacağım. Bu yıl daha iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

  1. NTV'nin sitesine girip yayın akışına bakabilirsin. Herşeyi devletten beklememek lazım =)

  2. sunay şengezer avatarı
    sunay şengezer

    sevgili sitemiz yöneticileri,
    motogp yarışlarının yayın saatlerini öğrenmek için sitede nasıl bir uygulama yapalım.
    Bu durumu çözerseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

  3. bu adamın en çok sevdiğim huyu, 7 kere şampiyon oldu hala başarma azmini ilk günkü gibi yaşıyor olması… bir de deli olması. kimse onun gibi atak denemeleri yapmıyor. keşke f1 de de onun gibi deli bir pilot olsa…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir