Massa "Ferrari'de 1 Numara Değilim"

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot Felipe Massa perşembe günü yaptığı açıklamada, Kimi Raikkonen’in aldığı kötü sonuçların ardından Ferrari’de 1 numara olduğu yönünde çıkan haberleri kabul etmedi.

Massa şampiyonada lider Hamilton’un 6 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor.

Raikkonen ise puansız geçen bir hafta sonunun ardından 13 puan geride kaldı ancak Massa yine de takım arkadaşının mücadelenin içerisinde olduğu konusunda ısrarcı.

Massa "Mclaren ile aramızdaki fark son ana kadar küçük olacak. Şu anda mücadelenin Hamilton ile benim aramda olduğunu söyleyebilirsiniz ancak Raikkonen’in mücadeleye geri dönmesi için sadece 2-3 yarışa ihtiyacı var." dedi.

Ancak Massa sezon sonlarına doğru takım emirlerinin ortaya çıkabileceğini kabul etti.

"Şampiyonluk için uğraşan bir takımımız ve 2 pilotumuz var. Eğer sonunda birisinin diğerine göre kazanma şansı daha yüksekse bu geçen sene olduğu gibi normal olur"

Geçen sene Brezilya’da Massa lider gidiyordu ancak Raikkonen’in şampiyon olabilmesi için yarışı kazanması gerekiyordu. Ve Kimi, Massa’yı pit stoplarda geçmişti.


Yorumlar

  1. ....... ........... avatarı
    ……. ………..

    ferraride 1 numara yok her iki pilot ta 1 numara ………

  2. tolga soydan avatarı

    Montezemolo kimiye kıyamassa =)))

  3. 1.pilot 2.pilot açıklanmasada ben her takımın daha cok destek verdigi bir pilot olduguna ınanıyorum.yıllarda ferrari bu sistemle şampıyon oldu.bunu bırazda belkı perfonmanslar ortaya koyuyor.cunku geçen yıl şansını kaybeden massa brezılyada gorevını ıı yaparak destek oldu.kımıde iddaasını kaybeder massa öne cıakrsa olur aynı şey.kaldı ki michael schumacher biel zamanında (99yılı)bacagı kırılınmasının ardından son yarıslarda gerı dusmus takım iddaası bulunan eddie irvina destek vermiştir.michael de bu durumu paşa paşa kabul etmıs elınden gelenı yapmıstır.bu takıma ıkıncı pılot olmak ıcın gelmedı gıbı bıse olamaz.sız şansınız kalmaz ise kralı olsanızda takım ne derse o olucaktır

  4. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Bir takımda 1. pilot 2. pilot diye ayrım tabiki olmalı şuan da massa mantıklı görünüyor. Alonso ve hamilton geçen sene bunun önemini gördü. Hazır ferrarinin 2 pilotu arasında puan farkı da oluşmuşken kesinlikle 1. pilot seçilmeli. Kimi sonra yetişirse yetişsin onu engeleyen birşey zaten yok kimi massandan hızlıysa 60 tur arkasında kalacak değil ya. 2. pilotta şampiyon olabilir ama pilotu galibiyuete taşıyacak taktik 1. pilota uygulanacak.

  5. felipe bir an önce 1. pilot 2. pilot konusunu bir kenara bırakmalı. hem kimi hem de hamilton şampiyonada çok güçlü rakipler ve ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. felipe muhabirlerin şunun bunun gazına gelip bu konuyla kafasını meşgul etmeye başlamış anlaşılan. sen işine bak, motivasyonunu ve disiplinini kaybetmeden işine en iyi şekilde odaklan ve başka birşey düşünme. zaten gerisi gelecektir. bu konunun durup durup ortaya çıkması felipe'ye zarar verebilir.

  6. Necati ÜNAL avatarı

    Eğer puan durumu geçen seneki gibi olursa bu senede kimi'nin massa ya öncelik vermesi beklenebilir. Tabi geçen seneki puan durumu olursa. Ki Massa'nın da kimi den böyle bir beklenti duymasıda normal.

  7. Kardeşim Geçen Yıl Massa Yarım Etti Massanın avantajı olursa Kimide ona yardım edicek bu durumdan kımse gocunmasın ama 6 yarıs var hersey olabilir. Go Kimi Go Massa.

  8. forzaferrari avatarı

    ohh bu açıklamayla nedense içim rahatladı:)) yalan yok adam açıklamış durumu…

  9. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    şu artık kesin bnce,,kimi eger spa we monza da ii yarışlar cıkaramassa we bide massa ii olursa artık ibre masssa ya dönmesi lazım,, bi kimici olarak massayıda desteklerizz 😉

  10. kaan kaanhan avatarı

    "1 numara değilim" istemem yan cebime koy gibi bişe 🙂

  11. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    valla kimi ve massa ferraride çok iyi bi ikili oluşturdular
    birbirleri gerçekten çok büyük saygı ve sevgi besliyolarlar…

  12. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    cocuk isi biliyo deseydiki 1 numarayi rai yardim etmiycek az cakal deyil bu masa:))

  13. Emeginize yureginize saglik TRF1, basarilarinizin devamini dileriz..

  14. tolga soydan avatarı

    daha 6 yarış var.birinci pilot daha belli olmuycaktır.kimi önümüzde iki yarıştan birinde kesin kazanması gerek.

  15. 1.pilot 2.pilot ayrımı olmadanda massa başarabilir bunu.seri galibiyetler gelse şimdi.adamımsın massa:)

  16. elimizden geldiği sürece ışıklar hiç sönmeyecektir arkadaşlar.

  17. Biz Buyuz. Forza Scuderia Ferrari…

  18. Helal sana Massa, sonuna kadar hakediyorsun tebrikleri, Bir Rai taraftari olarak tum aciklamalarinin dogru oldugunu dusunuyorum..

  19. heralde değilsin yanii 😀

  20. serkan sanada maşallah saat 4 gözüküyo sabah namazına mı kalktın arkadas

  21. vardiyalı mı çalışıyolar acaba

  22. saat 02.33, trf1'de ışıklar sönmemiş:) uyuyun artık beyler:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir