Magnussen: “Mclaren’dan Daha Fazlası Gelecek”

yazar:

kategori:

Yeni sezon öncesi Bahreyn’deki son testlerin 3. gününde Williams ve Mercedes’in Mclaren’a kıyasla daha hızlı turlar atmasına rağmen Magnussen takımının gereken hıza sahip olduğunu söylüyor.

MP4-29 ile geçirdiği son günde, Felipe Massa’nın yaptığı dereceden 2.5 sn geride 4. sırada kendine yer bulan Kevin Magnussen, Mclaren’dan daha fazlasının geleceğini söyledi. Williams ve Mercedes’in attığı turların çok hızlı olduğunu ekleyen çaylak sürücü Woking kökenli takımın elindekileri tam olarak ortaya koymadığını belirtti.

“Mercedes ve Williams’ın tur zamanları oldukça hızlı gözüküyordu, ancak eminim ki hiç birimiz Q3 ayarlarında değildik. Kimin nerede olduğunu görmek için beklemek zorundayız. Kendi adımıza konuşmak gerekirse daha fazlasının geleceğini söyleyebilirim fakat en iyi konumda da değiliz.”

Danimarkalı genç sürücü  geçirdiği test döneminin kendisi için iyi bir temel olduğunu da söylüyor.

“Daima daha fazlasını yapabileceğinizi hissedersiniz. Eğer zamanınız varsa durmazsınız, sürekli yeni şeyler öğrenirsiniz. Eminim ki Michael Schumacher, F1’deki son gününe kadar öğrenmeye devam ediyordu. Bütün temel noktalara hakim olduğumu düşünüyorum, şu an çıkıp yarışabilirim. Bütün prosedürleri, yarış hafta sonunda nelere odaklanmam gerektiğini her şeyi öğreniyorum ve yarışa gitmek konusunda da oldukça rahatım. Bu gerçekten benim için pozitif bir durum, yaptığım işin büyüklüğünün farkındayım ve kendimi hazır hissediyorum.”

Sabah seansında atılan tur sayısının azlığını ise şöyle açıklıyor.

“Sabah saatlerinde elektronik bir problem yaşadık ancak bu problemi erkenden çözüp programımıza devam ettik. Günün sonunda programımızın çoğunu tamamlamayı başardık.”


Yorumlar

“Magnussen: “Mclaren’dan Daha Fazlası Gelecek”” için bir yanıt

  1. Soyle açıklamalarda bir ağız birliği olsa içimiz rahat edecek. Button yeterli olmadığımızı K.Mag ise yeterli olduğumuzu söylüyor. Umarım Kev in dediği doğru çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir