Ecclestone'dan Mosley'i Destekleme Çağrısı

yazar:

kategori:

Formula 1 Patronu Bernie Ecclestone sporun içerisinde yer alanlara, FIA Başkanı Max Mosley’in yaşadıklarını unutması yönünde çağrıda bulundu.

Ecclestone daha önce uzun süreli arkadaşı Mosley’i görevi bırakmaya davet etmişti.

Ancak Mosley’in güvenoyunu kazanmasının ardından Ecclestone fikir değiştirdi ve onun güvenilebilir bir başkan olarak devam edebileceğini düşünüyor.

Ecclestone "Ben bunun spora zararı olabileceğini düşündüm ve öyle sözler de duydum ancak insanlar ne olduysa Max’a olduğu sonucuna vardılar ve bunun başka kimseye etkisi olmadı."

"Artık kimsenin taktığını düşünmüyorum ve insanlar bunları unutuyorlar. Zamanında bunlar şok ediciydi, eğer başkasına olmuş olsaydı bu kadar şok etmezdi."

"Kısa bir süre bırakmasını söyledim çünkü insanlardan bu yönde çok baskı görüyordum. Bir çok bakımdan o zaman bırakmasını ummuştum. Ancak şu anda bunun için bir neden göremiyorum."

"Max çalışıyor ve % 100 spor için elinden gelenin en iyisini yapıyor" dedi.

Ecclestone ayrıca 14 Eylül’de İtalya’da karşılaştıklarında Mosley’e karşı normal olacağı konusunda ısrarcı.

Ecclestone "Onu Monza’da göreceğim. Onu hoş karşılayacağım. Geri gelmeli ve normal şekilde devam etmeli." dedi.


Yorumlar

  1. ahh bernie amca ahh:D

  2. bu bernie kazanacağı paraya zeval gelmesin diye çocuklarını reddetti deseler inanırım..e yuh yani, mezarına mı götürecen o kadar parayı..biraz da saygınlık ( para ile gelen plastik saygınlık değil ) lazım değil mi insana

  3. uzun bir aradan sonra f1 haberi sevindim:) Mosley yaşadıgı sürece kurtulus yok .Gücünü görünce Ecclestone da dönmek zorunda kaldı.

  4. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    valla,daha düne kadar baska bi seriyi bile düşünürken simdi bu ne !

  5. ne yanar döner bir insansın bernie !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir