Klien'in Favorisi Felipe Massa

yazar:

kategori:

BMW Sauber test pilotu Christian Klien, Ferrari pilotu Felipe Massa’nın 2008 dünya şampiyonu olması yolunda arkasında olduğunu söyledi.

Jaguar ve Red Bull adına yarışan ve Honda takımında test pilotluğu yapan Avusturyalı pilot Credit Suise’in internet sitesine yaptığı açıklamda şu anki şampiyonluk mücadelesinin Massa ve McLaren’den Lewis Hamilton arasında yaşanacağına inandığını söyledi.

" Bence Massa sezonun ikinci yarısında daha iyi ve daha da güçlü olacak. Ferrari’nin McLaren’den daha güçlü olduğu pistler var ve Massa bu yıl istikrarlı bir görünüm sergiledi."

Klien ayrıca Brezilyalı Massa’nın dünya şampiyonluğu liderliğini kaçırdığı Macaristan’da yaşanan talihsizliğin kendisine etkilemediğini Valencia’da gösterdiğine değindi.

" Kesinlikle en büyük aday ve bu noktada onun kazanacağına bahse girerim."


Yorumlar

  1. ogun savaş avatarı

    Son yarışlarda hep işler Ferrarinin alehine gidio nedense 😀 Lewis istikrar gösterirse yarış bile kazanamadan şampiyon olur. Massa ve Rai yarışları bırakmasalar bile

  2. Necati ÜNAL avatarı

    Len Christian Klien , ağzından bal damlıyor be =)

  3. bende bır suredır hatta epey uzun bır suredır sene sonuna dek bu ıkılının arasında geçecegını tahmın edıyorum.ii olan kazansın.tabi kesın dıe bıse yok.bi yarıs 10puan ılerdeydı massa sonra ıngılterede esıtlendı.cok cabuk ısler degısebılıor.daha kımı raıkkonen gıbı bı pılot daha var.hıc bısse bellı olmaz ama bende massanıın almasını ıstıyorum

  4. “Sen hic bir ise yaramazsin Massa“ diyen Davidson nerelerde acaba 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir