Baba Alonso "Fernando Her Zamanki Gibi"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun babası, oğlunun kibirli bir şampiyon olduğu yönünde ünü hak etmediğini söyledi.

Alonso, 2006’dan sonra son dünya şampiyonu olarak Mclaren Mercedes’e geçmiş ve burada spor tarihinin takım içerisinde yaşanan en büyük tartışmalarından birisi yaşanmıştı.

Alonso daha sonra Renault’a dönmesinden bu yana podyuma dahi çıkamadı ve bazı gözlemciler onun egosunun F1 için çok yüksek olduğunu söylediler.

Ancak baba Alonso El Pais’e yaptığı açıklamada oğlunun tavırlarında değişim olmadığını söyledi.

Baba Alonso "O her zaman olduğu gibi."

"Onun tüm aile bir aradayken bana karşı hareketlerinden bu açık değil. O artık her şeye sahip ancak hâlâ aynı."

"O mutlu ve sıcakkanlı birisi." dedi.

Jose Luis, tüm dünyadan Alonso hakkında aynı düşüncelere sahip olmasının beklenemeyeceğini söyledi.

Luis "Yarışa giden 120 bin kişinin elinde bira göremezsiniz. Ve onu eleştirenler genelde ona ulaşamayanlar." dedi.


Yorumlar

  1. http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/4b23d12c36d076d96e08b5fb95146761f6726ba79478596aef14f23fc3536aa485311aaef7eb34ae16715

    (youtube kapalı olduğundan ktunnelden link verdim) bence alonso kibirli değil aksine oldukça sempatik ve güleryüzlü bir pilot.. geçmişte elbette hataları olmuştur ama günümüze bakmak lazım artık 🙂

  2. ne kadar uğraşırsanız uğraşın o tür kelimelere izin yok..

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Sinan doğrusuda öyle zaten *******.

  4. Merih Sarıçalı avatarı
    Merih Sarıçalı

    Alonso'nun kime benzediği ortaya çıktı.

  5. gizem genç avatarı

    beyaz saçlı olan Fernando'nun babası Jose Luis Alonso.

  6. beyazlımı siyahlımıı

  7. arkadaşlar bu baba alonso hangisi söylermisinizz

  8. ya sanki hamilton'ının babası gelin çekin diyor sizene istediği zaman gider oraya onun hakkı bu gidin çeken kameramanlara söyleyin..Benimde oğlum F1 de yarışıcak ben yarışına gitmicem 😀 Menejerliği bir kenara destek amaçlı orda bulunmam yeterli..

  9. baba alonso, alonso nun uzun süre menajerliğini de yaptı ama yinede kameralar karşısına çok fazla çıkmdı. tercih meselesi yani. menejerlikle pek alakası yok.

  10. Hamiltonun babası aynı zamanda onun menejeri..yanılmıyorsam Alonsonun babası menejerliğini yapmıyor..aynı oranda görünmemeleri çok doğal.Ayrıca, bi tek hamiltonun babası değil ekranlarda görünen..kameraların en çok zoomladığı baba olduğu için öyle görünüyor..kimse alonsonun kötü pilot olduğunu söylemiyor..ama ,açık olan bir şey var ki, iki sene üstüste şampiyonluk yaşadığı takımını, iki sene ona şampiyonluk yarışında her türlü desteği veren takım arkadaşını, mclarene geçeceği belli olduktan sonra karalaması ,"benim şampiyon olarak başka takıma geçmemi istemiyorlar, fisico bana yardımcı olmuyor" ve hatta mclarene geçtikten sonra renonun similatörü için" oyuncak gibiydi" diyerek küçümsemesi..ve nihayetinde o karaladığı şikayet ettiği takıma geri gelmesi..tüm bunlar Alonsonun karakterini tahlil etmek için iyi veriler bence..ama haberde kibirli olmadığı söylenmiş..ben de pek kibirli olduğunu düşünmüyorum açıkçası..

  11. Ahmet  Keleş avatarı

    ama bence Schumacher who? gibi bi saygısızlık yapmak ve üstüne çarpı atma hakkı vermez ona.

  12. yaa diyonizki shumi 7,kes şampıon oldu tamam ewt saygımız sonsuz ama alonsoda onu yenen bir pilot arkadaşlar ya şuandada eşit araçlar olsun alonso shumiyi yine yenecektir bence.alonso dünya şampıonunu yendi ve doğal oarak sevinir istediği gibi..

  13. Aslı Demir avatarı

    Alonsonun babsını görmek mutluluk verici:) Çünkü o Hamilton'un babası gibi ortalıklarda dolaşıp şov yapmıyor.Kibirli olması konusuna gelince de; 7 kez dünya şampiyonu olan birini devirmek herkesin harcı değil..bırakın da biraz havası olsun…Çekemeyenlerin böyle lakaplar, sıfatlar eklemesi Alonsonun kalitesini hiç bir zaman azaltmamıştır ve azaltamayacaktır!!!

  14. Schumiye o kadar laf söyleyen bir adam ardında da basın karşısında ona saygı duyduğunu söyleyecek kadar da farklı bir insan.
    Bir insanı ya sevmezsin ya da saygı duyarsın. İkisini birden yapıca iki yüzlü olursun.
    2005-2006 yılında şampiyon olması onun iki yüzlü, herşeyden şikayet eden, başarısızlıkları başkalarının üzerine yükleyen bir pilot olman gerçeğini değiştirmez.

  15. Ahmet  Keleş avatarı

    pardon aşşağıda üst üste yanlış oldu 😀 gaza gelmiş yazmışım

  16. Ahmet  Keleş avatarı

    not:aşşağıdaki yorumda söylediğim gibi Schumacher'ci ve ferrarici değilim ferrariden nefret ederim Schumacher'ide sevmem ama bu gerçekleri değiştirecek birşey değil sadece benim fikrim sevmemek benim elimde ama adama saygım var 7 yıl üst üste şampiyon Alonso'nun da saygı duyması gerekirdi karalaması değil.

  17. Ahmet  Keleş avatarı

    evet o da iyi bir pilot ne kadar sevmesemde hakkını yiycek değilim 2005-2006 sezonu şampiyonu ama bu onun Schumacher gibi yarışırken efsane olmuş F1 de o kadar şampiyonluk yaşamış birisine bu tür şeyleri yapması hakkını vermez.

  18. baba alonsoyu hızlı okuyunca "*******" okudum ne yalan söyliyim :))

  19. alonso geleceğin dünya şampiyonlarındann bu bir gerçek

  20. alonso kimmi 2005-2006 yıllarında scmaheri nakalt etmiş adam daha yetmezmi nedersinn

  21. rumuzum dolayısıyla alonso hayranı olduğumu anlaman çok güzel fuad kaya. ama ben yazdıklarımı alonso hayranıyım diye uydurmadım. gördüklerimi yazdım. bunlar benim gözlemlerim. objektifliğini tartışmak gereksiz bi davranış olur.

  22. zümrüt hazar avatarı
    zümrüt hazar

    nihayet alonsonunda ailesinden birini gördük.

  23. Ahmet  Keleş avatarı

    ben mclaren cıyım alonsoyu renault'daykende sevmezdim mclaren'a gelmesinide istemedim geldiğinde de desteklemedim.çünkü alonso şampiyon olduğunda Renault'tan bir zeki çok bilmiş mekaniker arkasına "Schumacher Who?" yazan bir tişört giymişti ve Alonso'da pilotların resimlerinin asılı olduğu duvara gidip Schumacher'in resminin üzerine eliyle çarpı işareti yaptı. Schumacher'i hiç sevmem ama adam 7 kere dünya şampiyonu olmuş rekor üstüne rekor kırmış sen kimsinki onla bu şekilde dalga geçebiliyorsun al senin saltanatında bu kadar sürdü işte.

  24. haberde demeç veren kişi konumu, bahere yorum yazan kişi de rumuzu sebebiyle Alonsonun karakteri ile ilgili en objektif kaynaklar 😛

  25. kaldı ki alonso her sezon sonrasında doğduğu kasabaya gidip desdekleri için teşekkür ediyo.kibirli veya değil beni ilgilendirmez de tekrar ediyorum davranışları hiçte kibirli birinin davranışları değil bence.

  26. tabi biz burdan kişiliğini tam olarak bilemeyizde benim gördüğüm alonso hiçte kibirli birine benzemiyodu.etrafa gülücük saçıp taraftarlarına bol bol el salladı. hatta taraftarlarına en yakın o davranıyodu.bercelona daki gibi. takım çalışanlarıyla çalışma tavrı ise apayrı. yani bunlar kibirli bi insandan beklenmeyecek hareketler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir