Sutil: “Yeni F1’de Sıkıcı Bir Şey Yok”

yazar:

kategori:

Sauber pilotu Adrian Sutil, yeni dönem Formula 1’in eski senelerden daha az heyecanlı olacağını düşünmüyor.

Dayanıklılık sorunları ve daha tutucu yarış stratejileri ile yeni dönem Formula 1’in daha az heyecanlı olacağı yönünde endişeler vardı.

Sutil “Padokta neden bu kadar olumsuz bir hava var anlamıyorum. Yeni bir mücadele. Her şey aynı olursa sıkıcı olur. ”

“Yeni kurallar var. Daha fazla çalışmamız gerekiyor ve bu iyi. Bir şeylerin daha iyi olması için bir mücadele var. Uzun zamandır V8’ler vardı ve onları nasıl çalıştıracağımızı biliyorduk.”

“Ben sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. Bazen yeni motorlar dayanıklılık yarışındaki gibi oluyorlar. Öyle sürüyorsunuz ve daha hızlı sürmek için bunun söylenmesini bekliyorsunuz. Aslında büyük bir mücadele var: eski senelere göre farklı şeylere bakmanız gerekiyor.”

“Araçlar şu anda biraz yavaşlar bu yüzden G kuvveti yüksek değil ve boynumuz çok fazla zarar görmüyor. Ancak bu araçları sürmek hala çok zor. Kolaydan çok uzaktalar.”

“Endişelenilecek bir durum yok. Yüksek performanslı yarış, hala Formula 1 ve yarışların zirvesi. Bu sorunları çözeceğiz ve gelecekte araçlar yeteri kadar hızlı olacaklar. Endişelenmemiz gerekmiyor.” dedi.


Yorumlar

“Sutil: “Yeni F1’de Sıkıcı Bir Şey Yok”” için bir yanıt

  1. F1 hakkında her sene o yılın sıkıcı olabileceği konusundaki görüşlerin temel sebebini domine edilen yıllarda aramanın faydası var. Çekişmenin olduğu yıllar mahallemizde neredeyse bir teyzelerin formula 1 konuşmadığı kalıyordu. Herkes tutku boyutunda formula 1 fanı değil, e dolayısı ile rekabet göremeyip sadece önde dönüp duran birini gördükçe salt hoşlanan kesimi ekran başında tutamıyoruz Sutil’cim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir