Williams Dayanıklılık Hedeflerine Ulaştı

yazar:

kategori:

Williams takımı, yeni Formula 1 sezonu öncesinde dayanıklılık konusunda hedeflerine ulaştığını ancak performans konusunda henüz emin olmadığını açıkladı.

Sezon öncesi testlerde sürpriz takımlardan olan Williams, 12 günlük testlerde sadece bir kez o da seansın bitmesine bir kaç dakika kala pist üstünde kaldı ve kırmızı bayraklara sebep oldu.

Dayanıklılığın yanında Williams performans olarak da en hızlı dereceleri kaydetti.

Avustralya GP öncesi konuşan Rod Nelson “Sağlam temelli bir araca sahip olmak istediğimizi testlerde gösterdik ve hedefimiz buydu. Böyle devam edeceğiz.”

“Jerez’de bir gün kaybettik ve Bahreyn’de de aynı şekilde bir gün kaybettik. Mümkün olduğu kadar dayanıklı olmanın hayati olduğunu biliyoruz.”

“Ödevimizi olması gerektiği gibi yaptık ve bunu başarana kadar uyku uyuyamazdım.” dedi.

Nelson, testlerde elde ettikleri rekabetçi derecelere rağmen iddialı konuşmaktan kaçınıyor.

Nelson “Neler olacağını görmemiz lazım. Herkes 20 kg yakıtla çalışıyor olabilir. Öyle olursa Avustralya’da aptal gibi görünürüz. Beklemek istiyorum.”

“Avustralya’da iyi sonuç için elimizden geleni yapacağız.”

“Aynaya baktığımızda elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı söyleyebilirsek bundan mutluluk duyabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Williams Dayanıklılık Hedeflerine Ulaştı” için 7 yanıt

  1. Avustralya podyumu tahminim: 1. MAS / 2. ALO / 3. RAI

  2. herkesi şaşırtmaya geliyoruz.2009 daki gibi

  3. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Williams’ın en fazla en iyi 3. otomobil olacağını düşünüyorum. Onlar böyle en hızlı turları atmayı severler. Ama diğer takımların bu amaçla tur attıklarını sanmıyorum. Her şey Avustralya’da belli olacak.

  4. avustralyada tek turda mersedec polu alir da ferrari maclarene hatta bir saniye fark atar. amma yarisda ne olur bilmmem . gecen yida mersedec yarisda ferrarinin gerisinde kaliyordu . belki bu senede kalir . hatta wilyms onlari gecer . belki

  5. arkadan maclaren . ferrari gelecekdir tabi

    1. Mercedes’i ihmal etme derim dostum. Mercedes dayanıklılık sıkıntısını aşarsa(ki onlar için çok büyük de bir sıkıntı olduğunu sanmıorum) başlıktaki takım ve senin söylediklerin dahil her üçüne de toz yutturabilir. Benim hız konusundaki öngörüm bu.

  6. Sıralama formatın da attık turumuzu diyor.

    Avustralya için Q2 de atılan en hızlı turda önemli, Williamsın Mercedesten 1 tık geride olduğunu düşünüyorum.Lastik koruma konusunda ise oldukça istikrarlı turlar attılar.

    Dayanıklılık sorunu fazla olmadan bir yarış izleyebiliriz umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir