MotoGP: Pedrosa Yeniden Yarış Kazanmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sürpriz bir şekilde Bridgestone lastiklerine geçiş yapan Repsol Honda sürücüsü Dani Pedrosa, bu yıl tekrar yarış kazanmayı hedeflediğini söylüyor. İspanyol sürücünün takımı geçtiğimiz haftasonu Michelin ile yollarını ayırdıklarını ve Pedrosa’nın San Marino Grand Prix’sinin ardından Brigestone lastikleriyle devam edeceğini açıklamıştı.

Yeni lastiklere alışma konusunda zaman kaybetmek istemeyen Pedrosa pazartesi günü Misano’da testler yapmaya başladı bile. Honda sürücüsü, 1:34.652’lik derecesiyle günün en hızlısı olmayı başardı. Bu performansla cesaretlenen Pedrosa bu sezon yeniden yarış kazanmak için kararlı olduğunu söyledi.

"Yeni bir mücadeleye girdiğim için mutluyum ve Bridgestone’a teşekkür etmek istiyorum. Bugün, 2009 motorunun gelişimi konusunda da büyük adımlar attık ama benim önceliğim yine tamamıyla rekabetçi olabilmek."

"Tabii ki, yapılacak çok iş var ama bu yıl yeniden kazanmak için kararlıyım."


Yorumlar

  1. Bu yıl şampiyon olmasını istediğim kişi Pedrosa'ydı. Kaza geçirip sakatlanmasaydı belki başarabilirdi ama artık çook zor. Umarım bu sezon içinde yarış kazanabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir