Mercedes: “Williams ve Force India Yarış Kazanabilir”

2014 Formula 1 sezonunun ilk yarışı Avustralya GP’ye Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg favori olarak gitse de Mercedes motorlu diğer takımlar da dikkatleri üzerine çekiyor.

Mercedes’in yanında Mclaren ile birlikte Williams ve Force India’nın da yarış kazanabileceği söyleniyor.

Nico Hulkenberg “Mercedes ve Williams çok güçlü görünüyor. Onlar öne çıkıyorlar. Mclaren de hızlı. Ancak şu anda Mercedes biraz önde görünüyor.”

“Şu anda diğer Mercedes motorlu araçlar da dikkat çekiyor. Ancak Formula 1 sezonunun ne kadar uzun olduğunu biliyoruz. Bekleyip görelim.”

“Bahreyn’de son gün Ferrari de güçlü tur zamanı kaydetti ve Ricciardo da Red Bull ile 1.35 yaptı.”

“Er ya da geç Red Bull’un sorunlarını çözeceğini düşünüyorum.”  dedi.

Özellikle geçen seneyi 9. sırada tamamlayan Williams’ın neler yapacağı merak konusu. Niki Lauda “Williams testlerde hiç sorun yaşamadı ve bizim kadar olmasa da hep hızlıydı.”

“Williams’ın Mercedes’i yenmesi mümkün. Müşterilerimiz bizim için çok önemli ve bizi yenebilirlerse bu bizim için iyi bir motivasyon olur.” dedi.

Toto Wolff “Dikkatliyiz çünkü bazı takımlar henüz gerçek performansını göstermedi.”

“Red Bull ve Ferrari’nin güçlü rakip olacaklarından eminim. Force India ve Williams da yarışları kazanabilecek kadar hızlılar. İlginç olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Mercedes: “Williams ve Force India Yarış Kazanabilir”” için 3 yanıt

  1. neden ferrari konu dısı olmasın.çok mu hızlı yoksa ne..anlamadım.

  2. Neden inatla Ferrari hep konu dışı ?

    1. Ferrari zaten kazanacak, kazanabilme ihtimali bulunan takımlardan bahsedilmesi son performanslar sonrası önemliydi, çünkü bu denli performans beklenmeyen iki takım harika bir performans çıkardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir