Kovalainen Araçtan Memnun

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, pilot yardımlarının yasaklandığı 2008 sezonu için yeni teknik yönetmeliklere Renault’un iyi bir şekilde uyum sağladığının erken işaretlerini aldıklarını söyledi. Fransız takım, bu haftaki testlerde istikrarlı bir şekilde zaman tablosunun en üstlerinde yer aldı.

Kovalainen: "Bana göre testler çok olumlu geçti. Başlangıçtan itibaren aracın hakimiyeti iyiydi. Yeni elektronik kontrol ünitesi üzerine çalıştım ve 3 gün boyunca ilerlemeye devam ettik."

"Pist koşulları ne olursa olsun rekabetçiydik ve azimli Renault’un 2008’de öndeki mücadeleye geri nasıl döneceğini göstermiş olduk. Gelecek sene için gelişim programımızda önemli bir ilk adım olduğunu düşünüyorum. Hâlâ gelişim kaydedebileceğimiz alanların olduğunu bilsek de, bu hafta iyi bir iş çıkardık"


Yorumlar

  1. o zaman bizde raikkonenin 1 sn daha hızlı olacagını dusunuyoruz. cunku raikkonen F1 e girdigince TC yoktu ve kötü araçla harikalar yaratmıştı. o zaman bizde 1 sn hızlı olacagını dusunuyoruz massadan :). biz kralız abi 🙂 lol ya düşünceye bak.

  2. Bravo Renault Bravo !!!..

    İnşallah 2008 de şampiyonluk ; asıl ve değişmez şampiyon Renault'ya geri dönecek.Alonso'nunda heikkiden 0.5 sn hızlı olacağınıda dikkate alırsak aracmızda , pilotumuzda , markamızda F1 in en üstünde yer alacak.Şimdiden bizi heyecan kasırgası sardı.Haydi şampiyon haydiiiii !!!…

  3. bravo heıkkı son gun hekkı en hızlı derceyı elde etmıs fakat ceza almıss ama dıkkat edın genede son sampıyon ferrarı den sadec 0.0092 sanıe daha yavas ve mclarenden daha hızlı buda renaultuun donusunun gostergesıdır bıde alonso geldımı sampıyon RENAULT:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir