La Gazetta Dello Sport: “Schumacher Solunum Cihazı Olmadan Nefes Alabiliyor!”

İtalya’nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta Dello Sport, Michael Schumacher’in artık solunum cihazı olmadan nefes alabildiğini iddia etti.

Fransa’da geçirdiği kayak kazasından beri hastanede koma altında tutulan ve bir süredir uyandırılmaya çalışan Schumacher’in durumunda, menajerlerinin açıklamasına göre bir gelişme yok.

Ünlü muhabir Pino Allievi tarafından hazırlanan habere göre Cenevre Otomonil Fuarı’nda konuşan Kehm “Michael tehlikeden uzaklaştı ancak durumu hala ciddi ve tüm risklerin gittiğini söylemek zor.”

“Ancak açık olan şey, durumun artık ilk baştaki kadar hassas olmadığı.” dedi.

Allievi, Schumacher’in çocuklarının artık okullarına döndüklerini, Jean Todt ve Ross Brawn gibi yakın arkadaşlarının düzenli olarak onun yanında yer alıp İngilizce konuştuklarını iddia etti.

Habere göre görüşmeler esnasında Schumacher’in başarılı olduğu dönemlere ait pit duvarıyla telsiz görüşmeleri hafızanın canlandırılması için dinletiliyor. Dinleme esnasında Schumacher’in yüzünün zaman zaman değiştiği iddia ediliyor.

Bunun yanında aynı haberde, doktorların odaya girdiği anda Schumacher’in yüzünü ekşittiği ya da kollarını oynattığı söylendi.


Yorumlar

“La Gazetta Dello Sport: “Schumacher Solunum Cihazı Olmadan Nefes Alabiliyor!”” için 4 yanıt

  1. hangi haber sitesinin verdiği bilgilere inanacağız bir sitede ise şöyle bir açıklama var Michael Schumacher’in çevresine tepki vermeye başladığı yolundaki haberler bir kez daha yalanlanırken efsane pilotun kurtulması mucizelere kaldı.
    DOKTORLAR UMUTSUZ KONUŞUYOR
    İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre; Fransa Alplerinde geçirdiği kayak kazasının ardından komaya giren ve yaklaşık iki aydır Grenoble Hastanesi’nde tedavi gören 45 yaşındaki Michael Schumacher’in doktorları ümitsiz konuşuyor.
    ” SCHUMACHER’İ MUCİZE KURTARIR”
    Adı açıklanmayan doktor, “Hastanın seyri daha kötü olamazdı. Michael berbat halde. Uzman doktorlar onu sadece bir mucizenin kurtaracağını söylüyor” diye konuştu. Schumacher’in, kaldığı hastanede zatürre olduğu ve komadan uyandırılmasının imkansız olduğu da iddia edilmişti.

  2. olacak dostum.başaracaksın allahın izni ile.en büyük kupa senin olacak.

  3. Umarım menajeride dogrular bu haberi.

  4. Efsane uyanıyor sonunda allaha şükür. Dualarımı seninle pistlerin kralı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir