Hulkenberg Avustralya’dan İyi Puanlarla Ayrılmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Force India’nın Alman pilotu Nico Hulkenberg yeni sezonun ilk yarışı olan Avustralya GP’sinden iyi puanlarla ayrılmak istediklerini söylüyor.

“Takımın çalışmalarından dolayı oldukça memnunum. Bahreyn testlerinde ortalama 100 tur attık ve iyi bir ilerleme katettik. Her zaman yeni testler yapmamız gerekiyor ve biz mümkün olduğunca bunu yapmaya çalıştık”

“Yeni kurallar oldukça ilginç ve aracı kullanmak çok daha zor. Araçlarda artık daha az downforce var. Ama motorun torkunu hissetmek çok çok farklı bir duygu. Ayrıca yakıt tasarrufu konusunda iyi bir strateji yapmanız gerekiyor”

“Artık geçmiş yıllara göre daha fazla çalışmamız gerekiyor. Testler boyunca elimizden geldiğince aracı tanımaya ve sorunları gidermeye çalıştık. Yinede yarışların testlere göre çok daha zorlu olduğunu biliyoruz”

“Aracımız Jerez’den bu yana oldukça fazla mesafe katetti. Her testte ileriye doğru bir adım daha attık. Ben mevcut hızımızın iyi olduğunu düşünüyorum.”

“Ben Melbourne’de cebimizden daha fazla performans çıkaracağımızı düşünüyorum. Orada rekabetçi olup iyi puanlar alabiliriz”


Yorumlar

“Hulkenberg Avustralya’dan İyi Puanlarla Ayrılmayı Umuyor” için bir yanıt

  1. hadi inşallah seninde iyi bir pilot olduğunu biliyoruz güzel puanlar al dostum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir