Dennis Hamilton’ın Dönüşü İhtimalini Reddetmiyor

yazar:

kategori: ,

Ron Dennis Lewis Hamilton’ın McLaren’e geri dönme ihtimalini reddedemiyor.

Hamilton 2012 sezonunun sonunda takımdan ayrılmış ve Mercedes ile anlaşmıştı.

Dennis Hamilton’ın daha fazla başarı için Mercedes’i tercih etmiş olabileceğini kabul ediyor.

“Bence paranın bir rolü oldu, ancak karar verici etken değildi. Gerçek şu ki hareket etmenin zamanı gelmişti. Her iki taraf taahhütler verdi ve dönüm noktasının hangisi olduğunu biliyorum.”

“Lewis’in karakterini biliyorum ve Singapur GP’sini kazanamadığı için acı doluydu ve hayal kırıklığı yaşıyordu. Garip olan onun yarışta durmasına sebep olanın bir McLaren bileşeni değildi, ancak ona doğru zamanda doğru teklif yapıldı ve o da atladı.”

McLaren CEO’su doğru şartlar gerçekleştiğinde Hamilton’ın bir gün Woking’e geri dönebileceğini de ekledi.

“Kim bilebilir? Tahmin edilenden daha yakın da olabilir, zamanında tadını çıkardığımız gerekli rekabet seviyesini yakaladığımızda bizimle ilgilenen sürücülerden birisi olacaktır ve bu kez de farklı bir takımda tecrübe de edinmiş olacaktır.”


Yorumlar

“Dennis Hamilton’ın Dönüşü İhtimalini Reddetmiyor” için 12 yanıt

  1. Ron ustu kapali diyor ki; Mercedes Lewis’i elde etmek icin once araca suikast duzenledi, sonra en savunmasiz oldugu anda teklif yapti, para olarakda buyuk miktarlar sundular..

  2. Bir Mercedes fanı olarak Hamilton’ın herhangi bir haksızlığa ugramıycagını garanti ederim bu almanlık konusunda, boş boş sallayanlara inanmamak lazım çünkü sürekli bu ima edilip duruluyor herhangi bir bilgi ve kaynak olmadan.

  3. Zaten evine donecek.Mercedes Vetteli er geç takıma katacak.Ben gecen yıl dahi mercedesin rosberge daha yakın çalıştığını düsünüyorum.Üstelik arac rosberge göre tasarlanmıstı.Ama Ham daha kalıtelı bir pılot oldugunu gösterdi.Zaten kanaatimce aynı klasmanda ıkı pılot değıller.Ayrı katagorının pılotları bence raı-alonso-ham.Mecedes Alamanca yaklasım sergilerse Ham hıc tereddutsüz evine döner.

    1. Nerden anlıyorsunuz Rosberg’e göre tasarladıklarını ?

    2. Onur Tezoğlu avatarı
      Onur Tezoğlu

      Geçen yıl Malezya Gp’yi izlemedin sanırım.

  4. sBence Hamilton Mercedeste, mclaren de bulduğu rahatlığı hiçbir yönden bulamadı ve almanlar bana öyle geliyorki eğer Rosberg iyi olursa ona her zaman olduğu gibi daha yakın olup destekleyecekler.Hamiltonun sözleşmesi ne zaman bitiyorbilmiyorum ama 2015te eğer şartlar uygun olursa Mclaren’e dönebilir.Işte Brawn’ın gidişi özellikle hamilton için biraz daha kötü oldu, bunu sene içinde kesinlikle bir fark olarak göreceğiz.?

    Bana göre bu sene Hamilton için işler iyi gitmeyecek gibi.

    1. Bunun resmini alın ileride görüceksiniz.

      Hamilton-Mclaren
      Vettel-Mercedes

      Adamlarda hala pilotların ikisininde alman olması fantazileri var.

      Olurmu bu değişim bilinmez mesela en ufak örnek vermek gerekirse 2005 te bizler Alonso-Ferrari tartışması yaparken imkansız bir şey derdik ama oldu 🙂

      Olur her şey oluyor F1 de.

  5. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    “Lewis’in karakterini biliyorum ve Singapur GP’sini kazanamadığı için acı doluydu ve hayal kırıklığı yaşıyordu. Garip olan onun yarışta durmasına sebep olanın bir McLaren bileşeni değildi, ancak ona doğru zamanda doğru teklif yapıldı ve o da atladı.”

    ilginç.. sanki birşeyler biliyor ama açıkça söylemek istemiyor gibi. gerçi çok açık ta diyebilirsiniz.

    1. Hamilton Singapur’da Mercedes’in üretimi yakıt pompası yüzünden yarış dışı kalmıştı diye hatırlıyorum. KERS de olabilir. Burada kastettiği bu.

      1. Lanetli Singapur’da vites kutusu sorunu ,Abu dhabi yakıt pompası sorunuyla gitmişti tüm şampiyonluk umutlarımız :/

  6. ben dün çevirmiştim bu haberi gönderecektim ama sitede direk haber gönderme kısmı aradım (olabilir böyle bir kısım) göremedim, iletişimden de uğraşmadım. bari yorum olarak atayım 🙂

    Ron Dennis: Hamilton geri dönebilir

    Ron Dennis, McLaren rekabetçi hale geri döndüğü taktirde Lewis Hamilton’ın takıma tekrar kazandırılabileceğini belirtti.

    Hamilton’ın Mercedes’e geçişi 2012 yılında Singapur GP’de yarış dışı kalmasından birkaç gün sonra açıklanmıştı. Ron Dennis bu hayalkırıklığının sürücülerini Mercedes’e yönlendirdiğini düşünüyor.

    “Bunda paranın da rolü vardı, ancak kararı verdiren para değildi. Gerçek şu ki onun artık gitme zamanı gelmişti. İki taraf da adanmışlık gösterdi. Bunu takdir ettim ve dönüm noktasının neresi olduğunu biliyordum.”

    “Lewis’in karakterini biliyorum. Singapur GP’yi kazanamaması onu büyük bir hayalkırıklığına uğrattı. Garip olan ise o yarıştaki arıza McLaren üretimi bir parçadan dolayı değildi. Yine de Lewis o sıra çok savunmasızdı ve de doğru zamanda doğru teklif onun ayrılmasına neden oldu” (yazar eki: ona ben patronum sen işçisin ben istersem kalırsın istemezsem gidersin imaları yaptım 🙂 )

    “Ancak kim bilir? Sizi temin ederim ki yakın zamanda eskisi gibi rekabetçi bir durumda olacağız ve Lewis de bundan etkilenecek sürücülerden biri olabilir ve başka takımda sürmenin tecrübesi ile daha iyi olacak.”

    haberi yazar eksiz paylaşacaktım tabii 🙂

  7. O.U.T.L.A.W. avatarı

    Bekliyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir