Kobayashi: “İyi Bir Yıl Geçirmememiz İçin Hiçbir Neden Yok”

yazar:

kategori:

Caterham’ın yeni pilotu Kamui Kobayashi İngiliz takımın geçmiş senelere göre daha iyi bir yıl geçirebileciğini düşünüyor.

“Yeniden Melbourne’de yarışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. En son Melbourne yarışımda altıncı olmuştum. Ancak bu sefer bu gerçekci bir hedef değil”

“Yarışın çok ilginç olacağını düşünüyorum. Dayanıklılık yarışta çok önemli olacak. Takımlar dayanıklılık anlamında sorunlar yaşayabilir. Biz de açıkcası yaşayabiliriz. Ama testlerin son günlerinde diğer takımlara göre aracımızın daha güvenilir olduğunu söyleyebilirim”

“Geri dönüşümün ardından bu benim ilk yarışım. Takımda bulunmaktan gerçekten çok memnunum. İyi bir yıl geçirmek için herkes çok çalışıyor. Artık başarılı olmak istiyoruz. Araçta iyi bir temel var. Bu yüzden aracı geliştirip yukarılarda olmak istiyoruz. İyi olmamamız için hiçbir neden yok””

“Çok fazla bilinmeyen var ve nerede olacağımızı bilmiyoruz. Cuma ve cumartesi sabahı aracı olabildiğince geliştirmeye çalışacağız. Avustralya’ya birçok revize edilmiş parça ve ön kanat gelecek. Sıralama turlarının ardından nerede olduğumuzu çok daha net göreceğiz”


Yorumlar

“Kobayashi: “İyi Bir Yıl Geçirmememiz İçin Hiçbir Neden Yok”” için 2 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Yeni bir ön kanat getirseniz iyi olur bence de.

    1. Senin değişmesini istediğin şey burun 😀 kanat buruna bağlı olan üzerinde flapları olan düzlem diye düşünebilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir