Hulkenberg ve Perez Sezonun İlk Yarışına İyi Hazırlanmış

yazar:

kategori:

Force India pilotları Sergio Perez ve Nico Hulkenberg sezonun ilk yarışı olan Avustralya GP’sine iyi hazırlandıklarını söylüyor.

Bir yıllık Sauber macerasının ardından Force India’ya geri dönen Nico Hulkenberg “Testler boyunca uzun bir mesafe katettik” dedi.

“Biz her testte ileriye doğru büyük adımlar attık. Hızımız makul seviyede iyiydi. Ancak her zaman olduğu gibi yapmamız gereken çok iş var. Biz kötü durumda değiliz ve Avustralya’ya oldukça iyi şekilde hazırlandık.”

“Yarışta nerede olacağımızı söylemek kolay değil. Cebimizden çıkaracağımız hala bazı performanslar olduğunu düşünüyorum. Aracımızın rekabetçi olacağını ve bize iyi puanlar kazandıracağına inanıyorum”

McLaren’den ayrılan ve Force India’ya geçen Sergio Perez ise “Melbourne’e oldukça iyi hazırlanmış şekilde gidiyorum” dedi.

“Testlerde inişli ve çıkışlı zamanlar geçirdik. Buna rağmen ikinci Bahreyn testlerini iyi bir konumda bitirmeyi başardık. Gelişmemiz gereken hala bazı alanlar var. Ancak iyi bir başlangıç yaptık ve temelimizin sağlam olduğunu düşünüyorum”

 

 


Yorumlar

“Hulkenberg ve Perez Sezonun İlk Yarışına İyi Hazırlanmış” için 2 yanıt

  1. Mental anlamda force india pilotlari her şeyiyle Avustralya’ya hazır olduklarını belirten tek takım. onlara başarılar dilemek kalıyor bize. Zaten icinde McLarende görmek istediğim Hulkenberg var, onun yarışlarda podyumda olmasını isterim.

  2. İlk yarışı Hülkenberg kazansa harika olurdu. Bakalım kaç kişi bitirecek 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir