Ferrari Patronu "Pilotlar Şu Anda Eşit"

yazar:

kategori:

Ferrari Patronu Stefano Domenicali şu anda Ferrari pilotları arasında bir öncelik olmadığını söyledi ancak ileride gerekli olması halinde durumun değişebileceğini belirtti.

Felipe Massa’nın şampiyona lideri Lewis Hamilton’a 6 puan yakın olması ve Kimi Raikkonen’in formsuzluğu sonucunda bazı kesimler Ferrari’nin Massa’yı 1 numara yapması gerektiğini düşünmeye başladı.

Domenicali "Her zaman olduğu gibi Ferrari’de öncelik takımın lehine olandır. Pilotlarımız bunun farkında ve eğer gerekirse biri diğerine şampiyonanın son bölümlerinde yardım edecektir." dedi.

Geçen sezon sonlarında Massa, Raikkonen’e yardım etmişti.

Domenicali "Eğer durum tersine dönerse o zaman Kimi aynı desteği gösterecek."

"Şu anda bir aşamalılık yok takımda çünkü matematiksel olarak 60 puan hala mümkün ve aralarında yeteri kadar boşluk yok."

"Durum açık şekilde değiştiğinde o duruma göre hareket etmeye başlayacağız." dedi.


Yorumlar

  1. ve kimi geçen yıl yarışların yuzde 88ini bitiriyordu.ıkıncı yarı ya kazandı ya podyumdaydı bu sene o goruntu yok.geri döner mi patlar mı tabiki zor ama imkansız değil.bu sene hamiltonda massada cok daha zorlu rakıp.bu ıkısı sorun yaşamadıkça hep onlerde olucaktır.böylece farkın kapanmasıda zorlasıcaktır.ehr yıl ole 17puandan 20ksuur puandan gelıp almak olmaz.her sene son yarıslarda yanlıs butono basmaz pilotlar yada araçları arıza yapmayabılır.

  2. oğuz çetin insanların kimi hırslı gorduklerı kımı destekledıklerı senı ne ılgılendırıyor.neyı bırakıcaklar asıl sen bırak bole yorum yazmayı.isteyen istedigi gibi düşünür.kımı geçen sene daha ıyı kullanıyordu massa geride kaldı bu ıyl tersi oldu.tabiki henuz hersey bıtmıs deıl ama bana sorarsan her pilotunda hırsı aynı deil ve ınanıyorum massa daha istekli.bunada itirazın varsa söylersin.kiminin bu yarışları alacagı hakkında ayette bulunmuyor.ayrıca bu donemde geçen sene kımı puan olarak massadan ondeydı.her ıksııde gerçek pılottur ve bende ferrari fanı olarak böyle dusunuyorum.

  3. Oğuz Çetin avatarı

    arkadaşlar bırakın massa daha iyi hırslı laflarını geçen sene bu lafları massa için söylüodnuz şimdi noldu da hepiniz massa taraftarı oldunuz kimi daha ölmedi geçen sene şampiyonluğu getiren yarışlar şimdi başlıo sezon bitince görcez massa mı kimi mi gerçek pilot

  4. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Massa bence lider pilot olmalı.Kımıden daha hırslı bir pilot.Bu yıl bunu gösterdi.Kubıca da aynı şeyi söylemiş. Massa olMASSA olmaz diyor.RAi tedirgin bir pilot riskleri göze alamıyor

  5. kimi toparlanacaktır bu yarışta problem yaşamazsa. tabii diğerlerininde aynı oranda geride kalması gerekirki puan farkı kapansın.. bu öyle imkansız zor bir şey değil. sadece bir güvenlik aracı veya bir pit stop sıralamayı ve puanları değiştirebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir