Alonso İçin Ferrari 2009'da Seçenek Değil

yazar:

kategori:

Fernando Alonso 2009 yılında Ferrari’ye geçme konusunun seçeneklerinin arasında bulunmadığının doğruluğunu kabul ediyor.

Son Monza testlerinde İtalyan takımın patronu Renault garajının önünde İspanyol pilot ile sohbet ederken görüntülenmesine rağmen, Luca di Montezemolo gelecek yıl Ferrari’nin pilot kadrosunda herhangi bir değişiklik olmayacağı konusunda ısrarcı.

Spa-Francorchamps’ta İspanya’nın Diario AS gazetesine konuşan 27 yaşındaki Alonso: " Her iki pilotununda kontratlarının olduğunu biliniyor. Gelecek yıl asla benim bir seçenek olmadı (Ferrari)."

İspanyol pilot Montezemolo ile olan görüşmesini de önemsemiyor.

" Onu sadece beş saniyeliğine gördüm; nasıl olduğumu sordu. Bir sonraki durağı Fisichella’ydı ona sarıldı. Ayrıca Hamilton’ı da gördü."

Renault, BMW-Sauber, Honda ve Toyota takımları için 2009 sezonundaki pilot seçimlerinde Alonso hala transfer marketlerinde buluyor.

Alonso, Ferrari’nin 2009 yılında seçenekleri arasında olmamasının bir sorun olmadığını söyledi.

" 27 yaşındayım ve tekrar yarışlar kazanmak ve şampiyon olmak için yeterli, bu Ferrari ya da bir başka takımla da olabilir. Renault ile iki kez dünya şampiyonluğu kazandığımda Ferrari arkamdaydı bu yüzden rekabetten korkmuyorum."

Perşembe günü Belçika’da İngiliz ITV kanalına konuşan Alonso, gelecek için Ferrari’yi görmezde gelemeyeceğini söyledi.

" Düşünmeye ihtiyacım var, sadece gelecek seneyi değil fakat bununla birlikte yakın geleceği düşünmem de gerekiyor bu yüzden bekleyip göreceğiz. 2010 yılında Ferrari’nin pilot kadrosunda olup olmayacağımı bilmiyorum."


Yorumlar

  1. salih yildiz avatarı

    evet o resim valenciadan, Alonso ev sahibi olduğu için bütün Motorhome ları dolaşıyor.

  2. asi_fernando avatarı

    Valencia yarışından fotograf

  3. peki bu foto ne zaman çekilmiş?

  4. artık 2010da gelıyor gibi.gerçi bu haberlerıdne suyu cıktı ne olucaksa olsada rahatlasak:)bende 2010da gelemsını ısterım tabı kımı raıkkonen bırakıcam derse

  5. Toro Rosso'nu Heidfeld'i alacağını sanmıyorum çünkü takım daha çok Red Bull destekli genç pilot yetiştirme programından gelen pilotlarla ilgileniyor. Böyle olunca Buemi ön plana çıkıyor ama Bourdais'in geleceğinin belirsiz olması pilot kadrosunun tamamen değişmesi anlamına gelebilir. Heidfeld BMW'den ayrılırsa takım bulması kolay olmayabilir Renault'un kendisi ile ilgileneceğini sanmıyorum.

  6. alonso 2009 yılında %90 BMW'de heidfeld torro rosso'ya gider alonso-kubica 2009 yılında fırtına gibi eserler. :))

  7. Heidfeld Toro-Rosso ya gider Alonso'da BMWye gelir. Zaten Kubica ile yakın arkadaşlar sorunda çıkarmazlar. Gerçi Alonso bu herşeyi yapabilir.

  8. kardeş alonso giderse heidfeldi kim alır almaz bwm nin işine yaramıyan adamı renault ne yapsın g2 den gelir bize romai grojean

  9. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    bence heidfeld le alonso yer değiştirecek…:)

  10. Renault ile iki kez dünya şampiyonluğu kazandığımda Ferrari arkamdaydı bu yüzden rekabetten korkmuyorum vay bee

  11. sinan  bilir avatarı

    bence heidfeldin ayrılması durumunda kesin olarak geleceğini tahmin ediyorum.yani şuan biraz mario ya kalmış gibi durum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir