Hamilton: “Bu Yıl Formula 1 Taraftarların Yarışları İzlemesi Gereken Yıl”

yazar:

kategori: ,

Lewis Hamilton, yeni döneme giren Formula 1’in son yıllarda kaybettiği taraftarları bu sezon yeniden kazanabileceğini düşünüyor.

Kış testlerinin ardından Williams ve Mercedes diğer takımlara göre daha önde bir performans gösterirken, Red Bull ve Lotus öndekilere oranla geride gözüktü.

Mercedes’in şampiyon pilotu Lewis Hamilton, yeni dönemin geçmiş senelere göre daha heyecanlı olacağını düşünüyor.

“Yeni sezon öncesi bir sürücü olarak değil, bir hayran olarak heyecanlıyım. Bir hayran olarak yarıştaki heyecanın artmasını umuyorum. Farklı yarış kazananları görmek istiyorum”

“İşte bu yıl Formula 1 taraftarların izlemesi gereken yıl”

“Melbourne için yoğun şekilde çalışıyoruz ve takım hazır gözüküyor. Takım artık daha hızlı ve  bu yıl bizim yılımız olabilir”

“Her zaman olduğu gibi bu yılda galibiyet almak zor olacaktır. Ama ben başarılı olmak için gereken araca sahibim gibi hissediyorum. Artık şampiyonluk bize daha yakın. Mücadeleye başlamak için sabırsızlanıyorum!”

 


Yorumlar

“Hamilton: “Bu Yıl Formula 1 Taraftarların Yarışları İzlemesi Gereken Yıl”” için 20 yanıt

  1. üye arkadaşlardan bilgialmak istiyorum.yav izleyekte.uydunet abonesi olup aynı zamanda teledünya abonesi olan varmı aranızda (RTL) twlwdünyada çıkıyormu (koblo tv den çıkarttılar sanki çıkaracak başka kanal kalmadı).intetnet sitesinde koblo tv de bile rtl yazıyor ama kanal yok.teledünya için birde dokoder lazım tabi aha buyur.global dünya emperyalizm falan = tüm yollar romaya pardon para ya

    1. emin ol onuda dsmart kaldırtmıştır.htbirtten rtl astraya taşındı.idmanda farklı uyduya taşındı.eee geriye teledünya kaldı onada el attımıydı dsmart gelsin keklikler diyor.keşke hüngür hüngür ağlıyan aydın efendi olsaymış.

  2. Shov baslıyor aracım da ıyı bu sene beni izleyin diyor kısacası…

  3. ******* (spa2000) avatarı
    ******* (spa2000)

    Hamilton ile her yıl izlenilesi….

    ——————————————
    2007 yılında McLaren’in Hamilton’ı f1’e dahil etmediğini düşünüyorum…
    .
    .
    .
    .
    Olmadı.
    Düşünemedim.

  4. Takımların yarışı bitirmek için bile mücadele ediyor olması güzel. Yakıt kısmı aklıma yatmasa da yapacak bir şey yok. Bu sene değişik olacak, deneyip görmek lazım.

  5. Bu sezon sizi skysports F1’de kesintisiz yayın izlemeye davet ediyorum.
    İlk olarak google’a zenmate yazıyorsunuz indirip Google Chrome için proxy ip adresini yurt dışına alıyorsunuz.
    Sonra ağ bağdaştırıcı ayarından kendinize manuel dns alıyorsunuz.
    denetim masası-ağ ve internet-bağdaştırıcı ayarları-bu bağlantının ayarlarını değiştir-özellikler-aşağıdaki dns adresini kullan 4.2.2.5 ve 4.2.2.6 diyorsunuz çıkarken ayarları doğruluyorsunuz.
    Bazı manuel dnsler uzun süre kullanılınca hata veriyor. Bunun için windows pencere simgesiyle beraber R’ye basıyorsunuz.
    Gelen ekrana cmd yazıyorsunuz.
    Orada gelen ekrana ipconfig/flushdns ardından tekrar ipconfig/release ve ardından ipconfig/renew yazacaksınız ve sunucuyu temizleyeceksiniz. Çıkıştada exit yazıp çıkacaksınız.
    Bundan sonra google mağazasına adblock yazacaksınız reklam engelleme uygulamasını ekleyeceksiniz ve ardından skysports f1 linki bulup tıklayacaksınız.Sanal Reklam zart zurt kesinti olmadan izleyeceksiniz hayırlı uğurlu olsun.

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Hamilton’un yerinde bu durumda Vettel olsa ve böyle bir açıklama yapsa ;

    ”Bak bak altında hızlı araç var ya hani izleyin de beni görün demeye getiriyor” denilirdi adım gibi eminim..

    Yarış zevki bakımından belki güzel bir yıl olacak ama teknik açıdan sizce öyle mi ? Elektrik süpürgesi gibi motor sesi, yakıt sınırlaması , son yarışa çift puan bilmem ne.. Yakıtı korumak için yavaşlayan araçları çok göreceğiz bu sene..

    1. Yanlış zamanda karşılaştırma yapıyosun. Vettel söylemiş olsa bunları evet dediğin gibi olurdu . Ancak Vettel son 4 senenin şampiyonuyken Lewis yeteneğini yavaş araçlarda da kanıtlamış bir isim olunca çok fazla antipati toplamıyor doğal olarak. Yani arada çok fark var.

  7. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Hamiltondan bu sezon fırtınalar koparmasını bekliyorum

    1. Dilin sürçtü sanırım. Vettel diyecektin heralde.

      1. Mehmet Günaydın avatarı
        Mehmet Günaydın

        Yok sürçmedi ama Alonso yine başarı elde edemeyecek bunda eminim 🙂

        1. Bence gayet iyi görünüyor bu kadar emin konuşma bence,Bu sezon dayanıklı olan kazanır yarışlarda yakıt harcamamak için mercedes yavaş kalabilir..

  8. Son yılların en seyredilebilir sezonu 2012 idi 🙂

  9. ya kendisi mercedesle en baskın araca sahip bu yılkı mercedesin gecen seneki redbulldan farkı yok. bu sene kendisi şpv yapacak anlayacagınız. bu yüzden beni izleyin ayaklarına yatıyor. kendi reklamını iyi yapacak bu sene . kendisini pazarlıyor şimdiden açık ve net.

  10. Kısaca “Decoder alın !” diyor.

    1. dsmart’mı? o hataya bir kere düşerim ben.eğer 2015 tede platform kanalında verilecekse R.İ.P F1

      1. Platform kanalı derken?

        1. provider.yani dsmart digitürk yada teledünya gibi.

      2. Devam etsin bırak la ben hd yayına geçtim bir 3 sene daha gider insallah..

        1. niye devam etsin? sen hdye geçtin diye milyonlarca insan izleyemeyecekmi? ayrıca platform dışına geçince hiçmi hd yayın yok. mesela acunun aldığı tv8 gibi kaliteli kanallar var.onlar biss koyar olur biter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir