Belçika GP Cuma Sonrası BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica:
BMW Sauber F1.08-05 / BMW P86/8
1. Antrenman: 11. 1:49.139 / 2. Antrenman: 11. 1:49.875

"Bugünkü şartlar değişkendi, özellikle de öğleden sonraki seansta. Bu nedenle bugün sadece testler değil, programımızın sonuçlarını ilerletmek de zordu. Sonunda şartlar herkes için aynıydı. Şimdi verileri incelemeli ve Cumartesi’ye hazırlanmalıyız. Seansın sonunda bir strart pratiği yaparken motorum durdu"

Nick Heidfeld:
BMW Sauber F1.08-07 / BMW P86/8
1. Antrenman: 12. 1:49.185 / 2. Antrenman: 10. 1:49.725

"Genel olarak ilk antrenman günüm iyiydi. Pistin tutunma seviyesi beklendiği gibi düşüktü ve bu da, aracın sürüşünün çok kolay olmaması anlamına geliyor. Günün içinde bazı küçük değişiklikler yaptık ama istikrarsız hava şartları nedeniyle bir yargıya varmak oldukça zordur. Hava nedeniyle her zamanki lastik uzlaşısını yapamadık. Aynı şartlar altında sert ve yumuşak lastikleri deneyemedik. Bu da değerlendirmeyi aldatıcı hale getiriyor. Ama bu herkes için aynı"

Willy Rampf (Teknik Sorumlu): "Değişen hava koşulları nedeniyle, bugünkü iki seansta yaptığımız set-up değişikliklerinden doğru sonucu ortaya çıkarmak çok zor. Programımızı planladığımız gibi tamamlayamadık ve bu, özellikle lastik uzlaşı ile ilgiliydi. Yarın için set-up kararları, veri analizi ve simulasyonu temel alacak. En son hava tahminlerine göre yarın sabah kuru olacak, Böylece üçüncü serbest antrenmanda çalışmalarımızı tamamlamak için fırsatımızı olacak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir