Vettel, Bu Seneye Odaklandığı Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, gelecek yıl Red Bull adına yarışacak olmasına rağmen, kendisini kalan yarışlarda Toro Rosso takımı adına elinden gelenin en iyisini yapmaya adadığnı söylüyor.

Genç pilot önümüzdeki haftalarda Red Bull ile teste çıkacak. Vettel, Singapur’a gitmeden önce Toro Rosso ile de test yapacağını ve bunun da önemli olduğunu söylüyor.

"Red Bull’a ilk günüm olacak, oradakilerle birlikte çalışacağım ve neler olacağını göreceğiz. Tabii ki benim odak noktam bu yıl. Son birkaç yarış öncesi takımımla beraber testler yapmak istiyorum."

Vettel, son yarışlarda, özellikle de Valensiya’da gösterdiği güçlü performansın takıma olan güveni arttırdığını söylüyor.

"Şimdi herkesin fazlasıyla motive olduğunu düşünüyorum, atmosfer harika ve bazı şeyleri başarmak için çalışıyorlar. Biz burada sadece yer almış olmak için yokuz, bir şeyleri başarmak istiyoruz. En büyük fark bu."

Vettel, ayrıca Toro Rosso teknik müdürü Giorgio Ascanelli’yi de takımı ve kendi performansını geliştirmesi ve konusunda yardımcı olduğu için övüyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir