Toyota Uzun Süre Sonra İlk Ona Giremedi

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Belçika’da son seansa kalamamasını Spa pistindeki düşük sıcaklığıa bağladı. İtalyan pilot yarışa 11. sıradan başlayacak.

"Düşük sıcaklıkta bugün sorun yaşayacağımız biliyorduk ve bizim için zor bir sıralama günü oldu. Doğru çalışmaları için lastikleri ısıtmak oldukça zordu. Bu yüzden sadece aracın dengesini suçlayamayız."

"Motorumla ikinci yarıştayım ve bu da çok önemli çünkü uzun düzlükler var. Normalde ikinci yarışlarda motor biraz güç kaybeder ama burada tur zamanlarına daha fazla etkisi olabiliyor"

"Yine de yarın başka bir gün ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tek olumlu taraf yarıştan önce stratejimizi seçebilecek olmamız."

Timo Glock da takım arkadaşı ile aynı problemleri yaşadı ve 13. sırada kaldı.

"Benim için zor bir gündü. Antrenlamnarda lastikleri ısıtma konusunda sorun yaşıyorduk ve sıralamalarda da aynısı oldu."

"Yarın yağmur olursa benim için iyi olacak çünkü öyle hava koşullarını severim ve eğer biraz yağmur olursa aracımız daha iyi performans gösterebilir. Bekleyip neler olacağını göreceğiz. Ama ne olursa olsun olabildiği kadar zorlayacak ve mümkün olan en iyi sonucu alacağız."


Yorumlar

  1. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    üzülmeyin.yarın ilk 8'e biriniz girip puan alacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir