Massa: “Ferrari’ye Fazla Sadık Olmuş Olabilirim”

Felipe Massa, uzun yıllarını geçirdiği ve şampiyonluğa çok yaklaştığı Ferrari’ye gereğinden fazla sadık olmuş olabileceğini düşünüyor.

Ferrari ile yıllarını değerlendiren Massa, özellikle 201o Macaristan yarışının kendisini yaraladığını kabul ediyor.

Massa”Ferrari için kötü konuşmayacağım. Orada yıllarca kaldım ve bazı güzel anlarım oldu. Ancak kötü anlarım da oldu.”

“Hak ettiğim bir yarışı kazanmama izin vermediler. Beni yaralayan sadece takım emri değildi, çok kötü bir kazadan sonra böyle bir şeyin olmasıydı. Benim için çok önemli bir şeydi.” dedi.

Ferrari’ye aşırı sadakatli davranıp davranmadığının sorulması üzerine Massa “Evet, belki öyle oldu. Ancak artık hepsi geçmişte kaldı ve önemli değil. Ferrari’deki harika senelerimi ve bir çok insanla arkadaşlığımı hatırlıyorum.” dedi.

Massa ayrıca bu sene için Mercedes pilotları arasında Nico Rosberg’i favori olarak gördüğünü söylerken kendi şansı hakkında yorum yapmadı.


Yorumlar

“Massa: “Ferrari’ye Fazla Sadık Olmuş Olabilirim”” için 7 yanıt

  1. Bu sene daha başarılı olacağına eminim

  2. Tifosiler 2008’de Brezilya podyumunda senle beraber ağladı Felipe..Sevgi çok çabuk nefrete dönüşebilir..2010’dan beri her yarış sonrasında ne zaman gönderileceğini tahmin etmeye çalışanlara karşı bu takım arkanda durdu..Bu, senin sadakatinden çok daha fazla..

  3. Ferrari’ye sadık olacağına kendine sadık olsaydın daha fazla faydan olurdu.

  4. al işte ikinci barichello vakası. alonsoya karşı başarısızlıgı kuyruk acısına dönüşmeye başlamış. zırt pırt konuşup duracak allahın eziği dört sene boyunca dört podyum görememiş bunu artık kendinden başka her yere bağlayıp duracak.

  5. 2010 Almanya yarışı*

    Çok sıkı çalışıyorsunuz, arada kaçmış bu 🙂

  6. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Bu başlığı düzeltmek lazım:

    “Ferrari bana fazla sadık kalmış olabilir.”

    Felipe Massa.

    1. Ferrarinin buldugu bulacagı en iyi arka kollayıcıydı.Ferrari boyle pilotları cok sever.Shumayer efsanesini de yarısı kıç koruyuculukla gelmiştir.Tarihi ardımı koru taktiği ile sampıyonluklarla dolu bir takım elbette 7 sene massayı elınde tutar.EASA sorun massanın ben de isterim demesınden sonra basladı.Ferrari asla ıkısı aynı anda aynı degere sahip pilotlarla son 20 yılda yarısmadı niyetini ne oldugunu bu yıl görürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir