Bottas: “Melbourne’de Nerede Olduğumuzu Göreceğiz”

yazar:

kategori:

Williams’ın Fin pilotu Valtteri Bottas takımın ne kadar hızlı olduğunu Avustralya’da göreceklerini söylüyor.

“Melbourne’e gemeyi seviyorum. Atmosfer harika ve pist çok güzel. Yeni bir sezon yeni bir meydan okuma demek. Sonunda takımların nerede olduğunu göreceğiz”

“Albert Park sürekli pist halinde kullanılan bir yer değil. Sadece yarış hafta sonları pist olarak kullanılıyor.Bu yüzden her geçen tur veya dakika pist yavaşlayıp hızlanabiliyor. Buda sizi sürekli yeni ayarlar yapmak zorunda bırakıyor”

“Yarışın heyecanlı geçeceğini düşünüyorum. Tekrar yarışmak için sabırsızlanıyorum”


Yorumlar

“Bottas: “Melbourne’de Nerede Olduğumuzu Göreceğiz”” için 7 yanıt

  1. Kesınlıkle katılıyorum cogu Kımı taraftarı ona talıhsızlıkler ıcerısınde fakat super hızlı oldugu 2005 sezonundan ıtıbaren sempatı duymaya baslamıstır,mısal ben oyleyım. Degısık durumlar soz konusuydu. F1 tarıhının belkı de en sert,en kuvettlı (guc anlamında dıyorum,anlasılabılmeyı umuyorum) uc noktaya en yakın fakat en basıretsız araclarından bırıydı MP4-20. O aracla zaman zaman ornek vermek gerekırse Hamılton’un agresıflıgıne zaman zaman Button’un yumusak surusune yaklasan bı kombınasyon vardı arac-Kımı arasında. Farklıydı kısaca.

  2. Finlilere karşı büyük bir sempatim var, Tomi Makinen , Juha Kankunen gibi uçan Finlileri severek izlerdim WRC ‘nin çok saygıun olduğu o eski zamanlarda. Daha sonra Mika Hakkınen F1 ‘i gördüm ve gerek sürüş sitili gerekse efendiliği ile bana F1 ‘i sevdiren isim oldu kendisi. Hakkinen konsantrastyonunu kaybedip F1 den çekilince onun yerine geçebilecek çılgın bir Finli gelmesini bekliyorum senelerdir, umarım Bottas o isim oalbilir , dikkatle takip ediyorum.

    Not: Raikonnen lakayt tavırları ve tembel olması sebebiyle hakkını veremedi bu işin geçmişte, şimdilerde olgunlaştı ama artık çok geç ne yazık ki. Tüm yarış uyuyup son anlarda fastest lap atan bir sürücü olarak kalacak aklımda genel olarak.

    1. İstersen eski yarislari tekrar izle rai nin oldugu yerde heyecan vardir adrenalin vardir.bide sunu sormak lazim pist uzerinde uyuyan ve boyleyse seyirciyi de uyutan bir pilotun bu kadar fanı olurmu?

      1. Bu adamın fanı falan yoktu ferrari’ye geçene kadar. O sene çaylak Hamilton ve duygusala bağlayıp saçmalayan alonso’nun hataları yüzünden ve tabii ki altındaki araç ve kendi yeteneği ve biraz da şans ile son anda gelen o çekişmeli ve fantastik şampiyonluktan sonra bir anda patladı gitti raikkonnen :)) Raikkonenin yeteneği benim de hoşuma gidiyor ama o bir yarış makinesi değil . Yarış makinesi resmen robot gibi yarışan Schumacher, Hakkinen, Alonso ‘dur benim 1997 den beri takip ettiğim F1 sürecinde.

        1. Herşeyi diyebilirsinde fani falan yoktu demen yanlış olmuş, Kimi her zaman en çok fani olan 2 pilottan biri olmuştur(2001 hariç).

    2. amacım polemik değil ancak ‘Bu adamın fanı falan yoktu ferrari’ye geçene kadar’ cumlenden sonra okumaya gerek duymadım.raikkonen asıl mclarende iken raikkonendi ve ayrıca asıl fanları oradan kalmadır.şuan raikkonen fanlarına sorsan hepsinin aklı hala mclaren yıllarındaki o buz adamdadır.

    3. Mika Hakkinen neyse, Bottas da o. Bu yüzden ona The Next Hakkinen diyorum.

      Raikkonen bunlar gibi değil. Farklı birisi. Mika Salo da öyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir